Hodjanernes Blog

17 december 2007

Haves: Ny Regering. – Ønskes: Nul Regering.

Filed under: Blogroll, Danmark, Politik — Skjoldungen @ 16:32

Regeringen har siden valget ikke gjort andet end at kvaje sig. Lad os gøre som Belgien: Afskaf regeringen.

Faktisk går det bedre i Belgien uden en regering. I dag var jeg ovre hos Anna Lyttiger og blev inspireret af disse vise ord:

Min sidste sympati for Venstre og Anders Fogh-Rasmussen er ved at smuldre. Hvad hulen er det for en person at sætte på den post? Er det nu grådige Jørgen Vand-ud-af-ørerne, afhopperen Christmas-Møller og vindhønen Rønn Hornbech, som skal bestemme indvandringspolitikken i Danmark? Jeg forudser et jordskred af vælgere til Dansk Folkeparti, hvis de tre idioter og deres ligesindede skulle få held til at åbne for uhæmmet indvandring igen – i moralens og den fine medmenneskeligheds navn.

Så sandt, så sandt. Anders Fup’s valgkamp viste sig at være en gigant-sæbeboble af varm luft.

Fogh_disaster

Vi behøver bare at se på hvad nogle af fjolserne har bedrevet siden valget:

Statsministeren: Løb omgående fra sit løfte om folkeafstemning om EU-Forfatningen. Fornærmer danskernes intelligens ved at påstå, at det drejer sig om noget andet. Er ved at slå sin forgængers rekord i brudte løfter og uredelighed. Deltager i socialt samvær med Robert Mugabe, hvilket selv Gordon Brown holdt sig for god til. Har nu belemret os med flere smagsdommere, ekspertpaneler, kommissioner, udvalg, arbejdsgrupper og andre overflødige udenomssnakkere end nogensinde tidligere i Danmarkshistorien. Arbejder målrettet på at kvæle Danmark i blanketter og bureaukrati samt afskaffe de sidste rester af vor selvstændighed således at hans herrer og mestre måske vil tage ham med ved hoffet og lade ham få en fin titel ved EU-musikken.

Udenrigsministeren: Vil sammen med de øvrige EU-mandariner anerkende Kosovo’s løsrivelse fra Serbien og dermed oprette nok en en islamisk slyngelstat i Europa, og altså yderligere et centrum for eksport af terror, narkotika og alskens kriminalitet. Vil gerne kulturberige EU med yderlige 70 millioner tyrkiske muslimer ud over de 50 millioner, som i forvejen er ved at destruere resterne af Europæisk civilisation og erstatte den med muhammedansk barbari.

Integrationsministeren: Efter at at skaffet sig af med den hæderlige og konsekvente Rikke Hvilshøj er dette “fata-morgana”-ministerium nu under ledelse af en skinhellig vindbøjtel af en afdanket under-sherif som vil underløbe flygtningenævnets retlige afgørelser og – i stedet for at forsøge integration – fremme multi-kulti-konflikter og kaos.

Klima(kterie)ministeren: Den tidligere Svend Auken-legestue kaldet Miljøministeriet er yderlige pumpet op til et efterhånden gigantisk bureaukratisk omsvøbsdepartement, nu under ledelse af et eksalteret og forfjamsket fruentimmer, som i et dameblad har læst en rørstrømsk artikel om en charlatan og fusentast ved navn Al Gore. Hun skal nu ikke blot frelse det ganske, danske land, men hele kloden og helst også galaksen. Til den ende er samtlige Capi Di Tutti Capi fra hele verden inviteret til København i 2009 – på skatteborgernes regning, forstås.

Finansministeren: Den kompetente Thor Pedersen er nu afløst af taskenspilleren og lurendrejeren Lars Løkke Rasmussen, som med sin komplet idiotiske kommunalreform fik smadret de relativt velfungerende kommuner samt de dele af amterne som fungerede nogenlunde. Til gengæld bevarede Bent Hansen – af læger bedre kendt som Osama Bent Hansen – og de andre inkompetente levninger fra amterne kontrollen over sygehusvæsenet således at de nu – under navn af regioner – kan fuldende den endelige ødelæggelse heraf. – Jo, finanserne er også i sikre hænder…..

Justitsministeren: Ville ikke stå tilbage for indenrigsministerens fiasko og gennemførte derfor sin egen politireform med det forventelige resultat, at alt politi nu er forsvundet som dug for solen. De politifolk som endnu ikke er flygtet over i det private erhversliv er nu gemt af vejen bag computerskærme og papirdynger. Imens flyver kuglerne om ørerne på de borgere, som vover sig ud efter mørkets frembrud, hvor kulturberigerne overtager gader og stræder. Hun har dog hittet på at indføre visitations-zoner, hvor evt. tiloversblevne politifolk kan konfiskere disse danskeres lommeknive og neglerensere. Muslimerne, hvis standard-påklædning indbefatter springknive og skydevåben, lader man gå, da alt andet ville være i strid med den gode tone samt intolerant og racistisk.

Forsvarsministeren: Forsøger at bilde os ind, at Irakerne selv kan overtage skyderierne – det er sikkert rigtigt nok – og har flyttet soldaterne til Afghanistan, hvor de nu skal være skydeskiver for Talebanerne. Han tror vistnok selv på, at man kan skabe demokrati i et muslimsk land, thi nu vil han også bevæbne civile muslimer. Forhåbentlig kan de så slås så meget indbyrdes at problemet løser sig selv. Men det er vist ikke lige det, han tænker på…?

Nej, jeg orker ikke mere. Hvis vi ikke kan få en Pianistisk regering, så hellere ingen regering.

6 kommentarer »

 1. En Pianistisk regering må være kravet.
  I intet mindre vil stille os tilfredse

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 17 december 2007 @ 17:59

 2. Hvor må det være hårdt jeres smådumme racister, at vinden vender til fordel for noget andet end det i står for :mrgreen:

  Like

  Kommentar af maltesen — 17 december 2007 @ 18:21

 3. -> #2 Maltossen

  Hva’ i alverden Maltossen, er du nu lige pludselig blevet tilhænger af VK-regeringen?? Vil det sige du har meldt dig ud af Ny Alliance??

  Iøvrigt Maltossen, hvem er disse “små-dumme rascister” du hele tiden taler om?? Burde du ikke begynde at omgåes nogle andre mennesker end dem?? Gå dog lidt mere i byen, Maltossen. Få dig et liv. Hvem ved, måske du finder en bette kæreste.

  Like

  Kommentar af JensH — 17 december 2007 @ 19:07

 4. @3 JensH
  Maltossen taler kun med og om sig selv, derfor hans små-dumme racistiske holdninger.
  Som talemåden siger, burde han hænges op i en lygtepæl, til skræk og advarsel for hvor galt det kan gå, med for meget racistisk tilbedelse af sig selv!

  Like

  Kommentar af li — 17 december 2007 @ 20:50

 5. -> #4 Li

  Du har -som altid- ret. Man burde egentlig ikke beskæftige sig med Maltossens monologer. Det er vel rent tidspilde at tro at en så narcissistisk person skulle interessere sig for andet end det han selv lukker ud af gylle. Alligevel synes jeg Maltossen er interessant som fænomen, da det er naive kristne som han, der hvis de fik deres vilje, ville forårsage nationens undergang.

  Like

  Kommentar af JensH — 17 december 2007 @ 21:01

 6. Udover, at det kan bekræfte een i at man er på rette spor, kan tumper som Maltesen og Allan-dårligmave bedst kategoriseres som tidsspilde. Det er selvgølgelig fint at folk gider sætte dem på plads, men det er som sagt spildt krudt. Ignorer dem og de vil forsvinde af sig selv

  Like

  Kommentar af EAM — 18 december 2007 @ 17:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: