Hodjanernes Blog

9 december 2007

Hvad har Arla til fælles med Unilever ?

Filed under: Arla, Boykot, Holland, Islam, Jihad, Koran, Shariah — Skjoldungen @ 00:18

Svar: De fremstiller fedtede produkter, som sætter sig på bestyrelsernes hjerner.


Unilever “Geert Wilders er ond og ondskab må stoppes”.

Således taler Doekle Terpstra, medlem af bestyrelsen for Unilever Nederland. I sidste uge grundlagde Hr. Terpstra en anti-Wilders-Forening og udtalte til De Telegraaf (Hollands største avis) : “Det er vigtigt at også indfødte hollændere tager skridt til at stoppe Wilders”. Unilever er et Engelsk-Nederlandsk internationalt foretagende som fremstiller og sælger produkter indenfor levnedsmidler, hygiejne og personlig pleje på fem kontinenter.

Geert Wilders er leder af Det Hollandske Frihedsparti (PVV). Han er stærk modstander af Islam og lever i skjul efter dødstrusler fra muslimer. Wilders var en af sejrherrerne i valget november 2006, hvor hans ny parti fik 9 mandater i det 150 mand store hollandske parlament. De sidste meningsmålinger giver ham ydeligere fremgang.Forrige uge bekendtgjorde Wilders at han vil producere en film om islam.

Doekle Terpstra svarede igen ved at sige at politikeren således misbruger ytringsfriheden. Derfor opfordrer Terpstra sine landsmænd til at forhindre PVV-lederen i at sprede sit “onde budskab”.

Efter Terpstra‘s opfordring er dødstruslerne imod Wilders taget dramatisk til og i Gouda har “aktivister” malet hagekors og slogans med “Wilders skal dø! på skolemurene. Forløber minder i slående grad om begivenhederne forud for mordet på Pim Fortuyn i 2002.I mellemtiden har så støttegrupper til Wilders begyndt en boycott af Unilevers produkter, fordi denne Hr. Terpstra – som iøvrigt er tidligere fagforeningsboss – sidder i bestyrelsen af Unilever Nederland.

Dette Unilever kendes internationalt for mærker såsom

Axe, Becel, Cif, Dove, Elida, Frisko, Hellmann’s, Kløver Vaseline, Knorr, Lipton, Lux, Maille, Maizena, Omo, Rexona, Snuggle og Sunsilk.

Hollænderne opfordres til ikke at købe disse produkter så længe Doekle Terpstra sidder i Unilever’s bestyrelse.

7 kommentarer »

 1. Bruger i forvejen ikke den slags.

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 9 december 2007 @ 06:29

 2. Ret nemt at boycotte de nævnte produkter her i landet også.

  Like

  Kommentar af tabuka — 9 december 2007 @ 08:22

 3. Hitlers Neuropa skal absolut etableres, selvom Hitler forlængst er nedkæmpet.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 9 december 2007 @ 10:43

 4. Jeg er selvfølgelig meget sympatisk indstillet overfor boykot ideen, jeg har såmænd selv en side hvor Arla og andre muslimvenlige produkter er listet til skræk og advarsel, og jeg skal love for jeg selv gør en dyd af ikke at købe Arlaprodukter, selv om det ofte koster en del tid at studere oplysningerne på varene.

  Desværre tror jeg at når man går tingene efter i sømmene, så er bagmændene og ejerskabene i sådanne kæmpe firmaer så forgrenet med hinanden, at det er mere eller mindre hips om haps. Med andre ord; nogle ganske få ejer næsten hele baduljen, og det samme gælder medierne.

  Hvad angår Unilever, det har været kendt som en af verdens mest ‘ondskabsfulde’ selskaber i årtier, sammen med Nestlé, Monsanto og et par andre giganter.

  Like

  Kommentar af Balder — 9 december 2007 @ 13:39

 5. Halllooooooooooo.

  her er lidt humor – hvis vi hænger tegningerne af Allah op på bistanden – tror du vore ny-danske venner
  vil boykotten den så …. nej vel…

  Alt handler om penge…

  Like

  Kommentar af Anti Rasist — 21 februar 2008 @ 09:45

 6. lidt mere humor-hvorfor ikke printe moooohamad-tegningerne på alle danske pengesedler!! det sku’ da hjælpe den danske skatteyder.:-)

  Like

  Kommentar af mogens — 21 februar 2008 @ 17:02

 7. I alle kommuner bør islam-kritiske borgere sørge for at opsætte mohaMAD-plakater på gader og stræder. Det vil med stor sandsynlighed medføre færre fupflygtninge fra islamiske middelalderstater, kan man håbe på.

  Like

  Kommentar af Jørgen — 21 februar 2008 @ 20:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: