Hodjanernes Blog

9 december 2007

Den lille forskel

Filed under: Aviser mm Danske, EU, Europa, Islam, Jihad, Politisk korrekte — Skjoldungen @ 17:22

Regeringen Fogh klar til næste bommert: kan ikke skelne a fra o.

I morgen, mandag d.10. december, vil EUrabia blive kulturberiget med en helt ny slyngelstat og Fogh – som sandt for dyden har travlt med at dumme sig for tiden – vil givetvis plumpe i med begge ben og anerkende denne nye, islamiske terrorrede. Man skulle dog ellers tro, at en mand som Per Stig Møller kunne læse aviser og tænke sit derved. Han behøver blot at sammenligne de to stavemåder for den serbiske provins:

Fra Tante Berlinger:
Dansk Folkeparti skriver i brevet til udenrigsministeren, at det internationale samfund er i færd med at gøre Serbien uret og beslutningen om at anerkende Kosovo vil være i strid med FN’s charter, som understreger medlemslandenes territoriale integritet.
Fra Samarbejds-Politiken:
Dansk Folkeparti skriver i brevet til udenrigsministeren, at det internationale samfund er i færd med at gøre Serbien uret og beslutningen om at anerkende Kosova vil være i strid med FN’s charter, som understreger medlemslandenes territoriale integritet.

Stavemåden Kosova er albansk (islamisk) og når Samarbejds-Politiken – hvis vanvid man altid kan forlade sig på – omhyggeligt har rettet i brødteksten fra Al-Ritzau er det jo ikke uden grund. I morgen vil muslimerne, som i løbet af forrige århundrede invaderede og næsten helt fortrængte den oprindelige, serbiske befolkning, erklære sig uafhængige. Så kan de nemlig endnu bedre end hidtil forsyne resten af Europa med narko, kriminelle, terrorister og alle de andre velsignelser som nu engang hører til Fredens Religion™. Naturligvis under beskyttelse af FN , EU og alle “de anstændige”.

Det er liiiige før jeg synes at Dansk Folkeparti burde rive tæppet væk under Fogh, så vi kan få den ægte vare med Gucci-Helle, Villy Løwn og De Radigale….

1 kommentar »

  1. Er der egentlig nogen der ved, hvad Helle Thorning og hendes stylist-parti tænker om denne sag?

    Like

    Kommentar af Henrik Ræder Clausen — 9 december 2007 @ 22:22


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: