Hodjanernes Blog

6 oktober 2007

Fra Glashuset på Rådhuspladsen

Filed under: Aviser mm Danske, Cartoons, Dhimmier, Islam, Jihad, Journalister, Loonies — Skjoldungen @ 16:46

Da nu “Der Stürmer” og “Völkischer Beobachter” er gået ind må vi tage til takke med “Samarbejds-Politiken”.

Den mindre halvdel af Samarbejds-Politiken’s chefideolog-par, Rune Engelbreth, affyrer i dag nedenstående skudsalve i egen fod:

“I modsætning til den opfattelse, som Jyllands-Posten, Dansk Folkeparti og David Trads deler, behøver værnet om ytringsfriheden selvfølgelig ikke forfalde til latrinært graffiti-niveau eller slet skjult propaganda i aviser og på museer.

JP bragte ikke blot ordinære vittighedstegninger og en erklæring om »hån, spot og latterliggørelse«, men desuden en dæmoniserende lederartikel samt 3-4 hårdkogte propaganda-tegninger, der var fuldt ud sammenlignelige med 1930′ernes jødehadske karikaturer. JP var blevet Den Danske Forening i globalt format.”

Her sigter oraklet givetvis til de samme, slette kræfter som den noget større halvdel af dette mageløse par, Tøger Seid En-Faden, med seine grausame salbe forleden udspyede sin fatwa over:

“..de pågældende nasser på en elementær norm og bruger den til at promovere deres gennemført usympatiske og problematiske dagsorden i den offentlige debat”.

Vi lader disse udødelige ord stå et øjeblik, mens vi lige genkalder os

et par tegninger fra deres organ:

Pia

Selv om det er denne blog plat umuligt at synke til samme niveau som Organet for den dybeste Nederdrægtighed ,
vil vi dog bidrage med at forsyne hr. Seid En-Faden med en grimasse, der kan passe:

seidenfaden2_1.jpg

13 kommentarer »

 1. Denne krampagtige situation kræver en regulær borgerkrig for at blive normaliseret.
  Lad os få den for Danmarks og vore børnebørns skyld.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 6 oktober 2007 @ 17:00

 2. Hr. Engelbreth Larsen blev i sin tid kendt på at afbryde en julegudstjeneste.

  Selv ikke imam Akkari kunne finde på noget sådant.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 6 oktober 2007 @ 17:16

 3. Kære Falkeøje. Synes du ikke det bliver lidt trivielt med den sædvanlige kalden til borgerkrig?
  Hodja & Co. er godt i gang med at fremstille hykleriet hos Engelbreth, Politiken mfl. og det helt uden brug af bomber og geværer.

  Like

  Kommentar af Holme — 6 oktober 2007 @ 21:54

 4. Jeg kan godt forstå, Thøger (Føj-den-saten) gør det. Han har produktudviklet Politiken til et muhammedaner-menighedsblad, hvilket skulle give et oplagstal på 200.000 alene fra den befolkningsgruppe. Fin forretning. Hvad danskerne skal med Politiken, kan jeg derimod ikke forstå.

  Like

  Kommentar af AN — 7 oktober 2007 @ 10:00

 5. Nja efterhånden tror jeg at Falkeøjes løsning er den eneste der er tilbage, al snakken er jo forsent, befolkningen fik aldrig muligheden for debat endsige et valg (tak til socialakrobaterne de forræderiske radikale og sidst men absolut ikke mindst blødmaverne fra de Konservative) Nu er der kun opgøret tilbage, desvære vil vi bare kun snakke om det.

  Sad but true (og det mener jeg både med det at vi ikke handler, samt at det er kommet helt derud hvor vi vitterligt taler om vold for at forsvare vores land,værdier og kære)

  Like

  Kommentar af whodares (Islamofob) — 7 oktober 2007 @ 17:52

 6. Vi forstår din vrede Falkeøje, som de ville sige i kommunen, men selvom en fast hånd engang imellem er på sin plads, behøver vi ikke synke ned på barbarernes niveau for at bekæmpe dem.

  Når vi først kaster os ud i vold, har vi jo allerede tabt noget af det vi godt vil beskytte. Jeg er ikke pacifist, men der skal være mening med galskaben.
  fhv grisehandler

  Like

  Kommentar af fhv grisehandler — 8 oktober 2007 @ 09:50

 7. -> 6

  Sikke noget pjat. Selvfølgelig skal vi forsvare os med et hvert middel. Specielt når vores folkevalgte går mere op i skattelettelser. Ville det ikke have været mere optimalt at hindre flere hundrede irakeres adgang til Danmark? Er det det der er mening med galskaben?

  Var der ikke plads i pakistan, tyrkiet eller saudi? Hvorfor kunne vi ikke sikre at de blev hos deres egne og gerne mod betaling?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 8 oktober 2007 @ 10:13

 8. 6. fhv.grisehandler

  Helt enig.

  Men hvordan er det nu det ser ud med Europas lande og deres fremtid ?

  Uanset om vi vil det eller ej er der da noget der tyder på, at vil vi ikke tvangsindlægges til accept af en delvis eller, på sigt, hel islamisering af vores samfund- jamen så har vi ikke så mange valgmuligheder tilbage m.h.t. at forhindre dette.

  Behøver jeg at nævne EUROMED og år 2010 ?

  Vores politikere- herhjemme som i EF/EU- har siden 1970 érne fortiet overfor befolkningerne hvad de havde og har på bedding – samt hvilke aftaleforhold der var og er indgået mellem EU og de Arabisk/islamiske lande omkring Middelhavet.

  Hvor mange Danskere kender til EUROMED ?

  Og hvor mange kender til EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler ?

  Hvor mange kender til, at de arabisk/islamiske lande – af EU kaldet Partnerlande- fra 2010 får adgang på ligefod med medlemslandene til disse Fire Frihedssøjler ?

  Og hvor mange er klar over at den 4. af disse søjler omhandler fri bevægelighed for aftalelandenes befolkninger landene imellem – hvilket her betyder, at de arabisk/islamiske Partnerlandes befolkninger får samme rettigheder som medlemslandenes ?

  Hvad mon befolkninger kan finde på, når det går op for disse, at deres magthavere gennem forræderi har svigtet deres egne befolkninger og lande ?

  Hører magthaverne i EU overhovedet efter deres befolkninger ?

  Og hvis da – hvorfor i alverden vil de så undgå at sende vedtagelsen af den “ny” EU-grundlov til afstemning hos befolkningerne ?

  Dette her drejer sig om, at de Europæiske landes oprindelige bfolkninger skal tvinges til accept af en form for sammensmeltning med den totalt for Vestlige demokratier og befolkninger inkompatible ideologi Islam!

  Vi er ALDRIG, som befolkninger, blevet spurgt om vi fa ndt det hensigtmæssigt endsige ØNSKELIGT at bliver oversvømmet af islam/muslimer.

  Og EF/EU politikerne har – i efter min opfattelse – i OND VILJE foreholdt os deres projekt om på sigt, at gøre Middelhavet til en indsø i fremtidens Europa!

  Første skridt på den vej er vedtagelsen af de omkring Middelhavet liggende 9 islamiske landes status, som EUs Partnerlande med rettigheder som gyldige medlemme indenfor de områder som EUROMED aftalerne opridser.

  Like

  Kommentar af viviandersen — 8 oktober 2007 @ 10:22

 9. Jeg er enig med dig Viviandersen.
  Og med hensyn til Euromed, så mener jeg den bedste løsning ville være hvis vi forlod EU. Det kunne også være godt for mange andre ting.

  Vi er trods alt stadig de fleste, så det det drejer sig om, er at få vores potitikere til at forstå budskabet. Vold og anarki, kan bruges når man ikke har noget at tabe, selvom der sker rigtig dårlige ting i dansk politik, har vi stadig meget at tabe.

  Like

  Kommentar af fhv grisehandler — 8 oktober 2007 @ 11:15

 10. “..de pågældende nasser på en elementær norm og bruger den til at promovere deres gennemført usympatiske og problematiske dagsorden i den offentlige debat”.

  Taler Hr.Seid den farcen om idelogien islam tilhængere ?

  Like

  Kommentar af li — 8 oktober 2007 @ 13:28

 11. 9. fhv.grisehandler-

  At forlade EU – jo tak !

  Men når befolkningerne er så elendigt informerede om hvad der foregår i EU-regi – hvordan i alverden skal vi så få samlet opbakning til et massivt krav om at komme ud af EU ?

  Og vi har staidg meget at tabe, ja:

  for så længe de fleste mennesker evner at rejse på ferier til udlandet indtil flere gange om året, æde bøffer og drikke rødvin ad libitum, har villa, vovse og Volvo, Efterlønnen som et blinkede løfte osv. osv. – så vil jeg godt vædde een meter lakrids på, at man ingen ønsker har om nogen ændringer.

  Vi er syltet ind i et behageligt liv – alt imens EU og vores egne politikere arbejder for sagen: at knytte de Europæiske lande tæt sammen med ( forløbigt kun) de 9 islamiske lande omkring Middelhavet.

  Det er sågu ingen tilfældighed, at oplysningerne omkring dette projekt er så kringlede.

  Resultatet udebliver heller ikke – idet de færreste kender noget til EUROMED og Søjlerne.

  Hvor mange år vil det tage, efter 2010, før vi må opleve, at Velfærdsstaten ikke magter opgaven at forsørge de givetvis ganske mange, der vil komme hertil fra de 9 islamiske lande?

  Uanset hvordan vi vender og drejer dette her er udsigten – vi kommer til at opleve afslutningen på den såkaldte Velfærdsstat.

  For ingen samfund overlever en indvandring af en inkompatibel kultur, hvis medlemmer qua deres tilhørsforhold til en regid ideologi ikke kan andet end at sætte betonklodser i vejen for videre udvikling – og det indenfor ALLE områder og på alle niveauer.

  Like

  Kommentar af viviandersen — 9 oktober 2007 @ 08:26

 12. Læs denne artikel: http://ekstrabladet.dk/112/article345361.ece , den er gude morsom, specielt kommentarerne…

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 9 oktober 2007 @ 13:43

 13. The Wizard of Oz is cherished and admired by all the citizens of Emerald City. Yet when you look at him from a consumer services viewpoint, it’s difficult to comprehend why.

  You can easily give your small business a large business image merely by using expert telephone features. get virtual sms number services features this kind of as a digital receptionist, smart call forwarding, voicemail to email and a toll totally free company quantity can give you a large company look, and enhance your ability to serve customers much more successfully.

  The VoIP companies insist 256K up ought to be more than enough for a distinct sign; that does not appear to be the case in real use. There are ways to conquer this, if you get a educated VoIP assistance tech.

  Here is a fast physical exercise. Consider out your current phone bill and examine each line item. You may discover some thing like this: (1) $19.99 for the fundamental phone services, (two) $5 for call waiting around, (three) $2 for caller id, (four) $10 for voicemail and the checklist goes on. This complete quantity doesn’t even think about any lengthy distance costs or relevant taxes either. As soon as calculated, your telephone invoice may be between $60 and $75 dollars. That is too a lot money to pay for phone services.

  If you e-mail by way of your cell telephone strategy to a big display with simplicity eye to choose. Make certain the service supplier POP email accounts, like Hotmail or Yahoo e-mail account, you can use.

  These are 10 good reasons you ought to switch to a VoIP phone more than the method you are now utilizing. Just in case you are still not sold on the concept many will offer you a 100%25 cash back again assure just to get you attempt it out.

  http://www.asansorportal.org/forum/index.php?action=profile;u=2290

  Like

  Kommentar af Geraldcycle — 28 juli 2017 @ 06:43


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: