Hodjanernes Blog

5 september 2007

På en stille dag i Danmark » Kassem Ahmad

Ypperste-Imam i Danmark

3 kommentarer »

 1. Efter at have haft fornøjelsen af at arbejde i mellemøsten i over 7 år – og mødt utrolige mange venlige mennesker – har jeg altid troet at det var umuligt at få holdningen “nu er det nok – de må ud”

  Desværre er det lykkedes folk som den “hate monger” og HIZ-prut-Tahir. ja det må de da hedde da den brain fart – har ødelagt, mere end de selv umiddelbart kan se.

  Jeg er kommet til konklusionen ” er i ikke tilfreds” så forsvind….

  For det er nemlig beskeden hvis vi boede og arbejdede i Deres del af verden – og siger man ikke “lige børn leger bedst” -???

  De er jo gæster her, og jeg forstår ikke at en gæst, en flygtning, med koranen i hånden kan opføre sig således, ikke når man har oplevet Deres landsmænds store gæstfrihed – de regelsæt der gælder som gæst og ligeledes som vært i den del af verden..

  Vi er vantro, det er givet – men hvad Deres imamer siger om os til fredagsbønnen er desværre vand i forhold til de par tegninger – men er der omvendt racisme,??? måske skulle vi til at opretholde racismeparagraffen med omvendt fortegn, at de kunne blive anklaget med selvsamme lov i hånden..???

  De vil ændre vores demokrati til en islamiskstat – sidste invation vi havde (tyskerne) fik kærligheden af føle, måske var det på tide der kom en “modstandsbevægelse” der rykkede på sagerne – dog inden for lovens grænser – da vi ikke skal ned på deres lave niveau..

  Men hvor er det ærgeligt -kunne de ikke rydde op i egne rækker med lidt selv justits . For det er med “blødende hjerte” for at bruge deres billedsprog at jeg er blevet “lommeracist”

  Like

  Kommentar af Anti Rasist — 21 februar 2008 @ 09:32

 2. Er hr Anti Rasist blevet lommeracist og er islam en race?

  “En “modstandsbevægelse” der rykkede på sagerne – dog inden for lovens grænser”… Hvordan havde du forestillet dig denne virke?

  “Sidste invation vi havde (tyskerne) fik kærligheden af føle”, ja for helvede da. Hold kæft hvor danskene gav dem tæsk. De fik modstand helt til stregen. Jeg tror vi skal glemme denne pinlige periode af danmarkshistorien…

  Hvordan havde dine dejlige 7 år i mellemøsten været, hvis du var kvinde? Allerede dér burde du have vendt dem ryggen!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 februar 2008 @ 10:26

 3. Kære maninburka.

  Nobdy is perfect – jeg har ikke påstået at alt er perfekt i mellemøsten – er alt perfekt i Dk – kan vi påstå dette.

  Vi gav ikke tyskerne tæsk – men nogle tog mod til sig og gik i mod vinden så at sige – at de måske ikke udrettede nok – det er givet, men måske skal man starte et sted for at vise sin modvilje – og derigennem, få den brede masse med sig. eller hvad???

  At jeg skulle have vendt dem ryggen – det var lidt svært da jeg har været der i kraft af en nødhjælpsorg. – så vi var der egentlig for at hjælpe og ikke fordømme ..´´- jeg er bestem ikke enige i deres kvinde syn – men fordømmer vi indien efter samme målestok – hvor de dræber deres døtre pga af for høj medgift….. gør det deres religion til en terrorist religion som vi så ofte kalder islam for…

  islam er ikke en race – ikke mere end kristendommen beskriver vor del af verden – vel.

  Like

  Kommentar af Anti Rasist — 21 februar 2008 @ 13:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s