Hodjanernes Blog

1 september 2007

The Anti-Americans

Filed under: EU, Europa, Frankrig, Medier DR m.fl., Politisk korrekte, UK, USA/Canada — Hodja @ 22:00

THE ANTI-AMERICANS (a hate/love relationship) examines the complicated mixture of envy, pride, admiration, and cultural misunderstanding that characterizes European views.

  It’s a situation that has led some commentators to say that “Americans are from Mars, Europeans are from Venus.”

 

1 kommentar »

 1. Forholder det sig sådan, at jo nærmere man kommer ‘kerneværdierne’ i Europas Forenede Stater, des mere føler man sig ‘forpligtet’ til at tage afstand til USA, for ikke at støde Frankrig og Tyskland*, der som førerstater i Eurabia står skulder ved skulder i kampen mod verdens eneste håb i kampen mod Islamismens fremmarch.

  Vi er en stadig svindende minoritet der håber på, at USA ser sig i stand til, at komme os til hjælp endnu engang. Men som på den måde alle førende politiske kræfter i Europa har travlt med at svine vore amerikanske venner til, må der vel også være en grænse for storsind, selv for amerikanere, om end de fortsat føler et stærk blodbånd til deres europæiske ophav.

  Den os af negativisme der i dag udgår mod USA, fra de ‘politisk korrekte’ magelite (og deres leflende medier) i Europa, vækker minder om den retorik der blev brugt af Østblokkens magthavere da den kolde krig var på sit højeste.

  I det lyd mener jeg godt der kan rejses tvivl om, hvem der egentlig vandt 3. vedenskrig, også kendt som den kolde krig. Om nogen er det jo Europa der kan være taknemmelig for, at den krig ikke blev varm, da den i så fald var blevet udkæmpet over Europa – med A-våben !

  Det er mig således totalt ubegribeligt, hvordan nutidens politikere kan tillade sig, at falde en nation som USA i ryggen, der ofrede 1000-vis af menneskeliv, og uanede økonomiske midler på, at rede (og senere genrejse) Europa ud af det Nazistiske ragnarok. En nation der med både styrke og snuhed forhindrede, at den kolde krig aldrig blev varm.

  På lignende måde er USA i dag det eneste håb vi har imod, at 4. verdenskrig mod det Islamistiske ragnarok bryder ud i lys lue – i hjertet af Europa.

  Den måde som de europæiske lande, med EU i spidsen behandler USA, lover ikke godt for udsigterne til den hjælp vi får brug for, når/hvis krigen mod islamismen for alvor bryder ud i Europa.

  Lad os nu stå sammen i den vestlige verden, og hjælpe hinanden med at gøre det nødvendige for, at denne verden kan komme videre mod menneskehedens mål. Vi er jo på vej. Mars er næste station. Lad nu ikke en bagstræberisk stammereligion der hører middelalderen til, lægge hindringer i vejen for civilisationens vej mod fremtidens kosmiske perspektiv.

  *)Idet vi lige husker på, at Frankrig har en socialistisk præsident, og den tyske forbundskansler er en gammel østtysker.

  Like

  Kommentar af Georg Hansen — 1 september 2007 @ 22:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: