Hodjanernes Blog

20 august 2007

Shariabanker

Filed under: Demografi, Europa, Immigration, Islam, Koran, Muslim World, Norge, Penge, Shariah — Hodja @ 00:25

Nu også i Norden.

Limewoody

117 kommentarer »

 1. Det er ikke nyt, allerede i begyndelsen af firserne, blev der startet en islamisk bank i Danmark.

  Den lå i Jernbanegade tæt på Vesterport Station og hed vist nok noget så fantasifuldt som Islamic Bank. Det var så vidt jeg husker Saudi Penge, der stod bag og der blev ansat nogle erfarne danske bankmænd ikke fra A-holdet, men fra B-holdet, til at drive banken.
  Banken forvandt dog igen.
  fhv grisehandler

  Like

  Kommentar af fhv grisehandler — 20 august 2007 @ 08:22

 2. Ifølge amanah.no vil et rentefritt lån på 1.350.000 kroner koste lånetageren 8700 kroner i måneden over 25 år.

  Ifølge aritmetik med arabertal:
  8.700 Kr.x 12mdr. x 25 år = 2.610.000 Kr.

  Forskel (rente) = 1.260.000 Kr.

  Men man har måske fusioneret med Ebberød Bank ?

  Like

  Kommentar af skjoldungen — 20 august 2007 @ 09:03

 3. Faldt over denne kommentar fra Helen Latifis blog. Det er fra en kronik i politiken tilbage i 90’erne.

  “Et andet væsentligt område i disse år er det økonomiske felt: opsparingsmetoder, obligationer, futures, investeringsbeviser o. lign. skal vurderes ud fra Koranens forbud mod åger, som mange muslimer forstår som et generelt forbud mod rentetagning. Dette har at gøre med forsøgene i 1970’erne og 80’erne på at opbygge en islamisk finanssektor med såkaldt islamiske banker, forsikringsselskaber og investeringsselskaber, der ikke tog eller betalte renter. Mange politisk engagerede muslimer drømmer om, at islamiske banker kan sætte skub i den islamiske vækkelse i Mellemøsten og forsøger at stemple de almindelige, rentebaserede banker som u-islamiske. Det var derfor et slag mod den ny islamiske finanssektor i Egypten, da landets mufti i 1989 efter grundige undersøgelser af opsparingsformerne i de almindelige banker udsendte et fatwa om, at enkelte af dem ikke krænker forbudet mod åger. Islamisterne rasede, for hvad skulle nu få landets småsparere til at sætte deres penge i islamiske banker? – og hvordan skulle deres publikationer, arbejde og sociale programmer så financieres?”

  Helen selv var meget glad for nyheden om at bankeverdenen i Danmark ville tilbyde Halal lån…

  http://helenlatifi.wordpress.com/2007/06/20/halaliseringen-er-pa-vej-til-danske-banker/

  Like

  Kommentar af lmnord — 20 august 2007 @ 09:12

 4. ->2

  Enig. Det er jo blot en omgåelse.

  De 8.700 er jo en ydelse, som nødvendigvis må bestå af renter og afdrag. Renten på eksemplet kan beregnes til lidt over 6%, hvilket i forhold til dagens almindelige niveau er åger (og derfor endnu mere islamkrænkende, end almindeligt realkreditlån). De er tossede, disse muslimer… Eller bare dumme!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 20 august 2007 @ 11:22

 5. @Maninburka: Hej tyv, hvorfor får du dig ikke et billede af grisen, som driver denne såkaldte “blog”. Jeg har faktisk et, du meget gerne må få helt gratis. Billedet af grisen viser helt udmærket, hvordan personen er: Tom og uden indhold 🙂
  Ellers vil jeg bare håbe for dig, at du en skønne dag bliver udsat for et tyveri, så du på egen krop kan mærke hvordan det er at blive bestjålet. Og skulle du skrive om det hér, vil jeg ganske enkelt skrige af grin og klappe i hænderne.

  Like

  Kommentar af maltesen — 20 august 2007 @ 17:17

 6. -> #5

  Hej Maltossen, du har aldrig opdateret os mht. hvordan det gik med din politianmelselse mod Maninburka for at have ‘stjålet’ dit avatar ? Lad mig gætte: De lå flade af grin 🙂

  Like

  Kommentar af JensH — 20 august 2007 @ 18:48

 7. Tak for dagens grin grissebasse, du er nu sjov med dine latterlige indlæg, heldigvis har jeg gættet at du bare skriver for vi skal grine, for ingen normale mennesker kunne lide af sådan et svigtende interlekt som dig. At folk tror du virkelig findes og ikke bare er en opfunden troll viser du er rigtig dygtig til at lege psykotisk paranoid idiot, tak for underholdningen, bassemand, min allerbedste malttetroll

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 20 august 2007 @ 20:22

 8. Hej søde lille Malte,

  Såvel min kone, et par af mine børn og sågar mig selv og mange af mine venner er blevet bestjålet. Ja, grin du bare. I alle tilfælde, undtagen eet (det var en narkoman), var det arabisk udseende kulturberigere. To af tilfældene var over på din lorteø. Klap bare videre, dit latterlige lille menneske, som kun har Radigale i vennekredsen.

  Hvorfor er du forresten ikke efter Gylle Kocbay, der har tyvstjålet en tegneseriefigur, uden at modificerer den… Se dog for fanden lidt på jer selv før I kaster med sten. Torsk!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 20 august 2007 @ 22:55

 9. @JennH: En rager det en knoldsparker som dig?

  @ManinBurka: En svans som dig vil aldrig få noget, der bare minder om venner. At du overhovedet har fået en kone og børn, kan man da kun undre sig over.
  Hvad mine venner stemmer på, har du overhovedet ikke anelse om, da det overstiger alt du overhovedet ved og vil komme til at vide.
  Den eneste latterlige person, er vist dig selv, din lille mide, da du åbenbart ikke vil fremstå med egen personlige billede, men er nødt til at stjæle for mig og sætte nazikors på min kop, fordi du åbenbart enten ikke ved, hvad nazismen står for eller sympatisør med nazi-jonni nede fra Greve – vælg gerne selv. Det viser bare mere om dig selv end nogen anden på denne planet – heller ikke dine svansevenner ude fra den rabiate højrefløj.
  Jeg er udelukkende efter dig og kun dig, fordi jeg er bestålet af dig, dit lille møgdyr. Andre må tage ansvaret for dem selv. Bare fordi man selv er blevet bestålet af andre, er det stadig ikke lovligt at stjæle fra andre.
  Desuden er du åbenbart så dum og latterlig oven i den muskel, som alle andre kender som hjernen, at du ikke vil vedstå din forbrydelse, men har udelukkende travlt med at sværte andre til. Desuden viser det også, at du heller ikke kan finde ud at stave mit navn rigtigt…

  Like

  Kommentar af maltesen — 20 august 2007 @ 23:26

 10. ->9 MaltetoSSen

  🙂 Du bliver sødere og sødere!

  Rigtigt at jeg har venner der er seksuelt afvigende og af præference for deres eget køn. Men hvad er der i vejen med det? Er du blevet så meget nazist at du vil til at lave lægelige eksperimenter på svanserne. Eller er der en grund til din homofobi (måske du er en lille fed skabssvans)!

  Fremstår du med dit personlige billede??? Hvor?

  Der er ikke tyveri – lær nu loven!

  Synes du iøvrigt at ovennævnte artikel forklaring er en omgåelse af rentebetalinger, eller kan din hjerne ikke formulere andet end lavtliggende tilsvininger (primatmalte)?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 09:16

 11. #9 Maltossen

  “@JennH: En rager det en knoldsparker som dig?”

  Gider du lige at stave mit navn korrekt. Er du uibegavet, Maltossen, eller blev du bare smidt ud af skolen hurtigt ?

  Mht. til din reaktion på mit spørgsmål om, hvordan det gik med din politianmeldelse kan jeg aoltså konkludere, at politiet lå flade af grin da du anmeldte ‘Maninburka’.

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 10:38

 12. -> 11,

  Hvad er jeg dog anmeldt for?

  Hvad kan jeg have gjort der er strafbart…?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 10:53

 13. -> #12 ‘Maninburka’

  Maltossen har (eller havde) i sinde at politianmelde dig for tyveri af hans elskede avatar. Kan du virkelig ikke huske det ?

  Inde på hans egen blog oprettede Maltossen faktisk en tråd om dit ‘tyveri’. Han skrevg bl.a:

  “Heldigvis har vedkommende også skrevet en “kommentar”, hvilket er blevet fremsendt til min mail og vil blive overgivet til de rette myndigheder efter weekenden”

  Linket er her:

  http://maltesen.wordpress.com/2007/08/05/lidt-om-h%c3%b8jreekstremisterne-pa-wordpress/

  Iøvrigt meget morsomt at læse de kommentarer der er på denne tråd. Maltossen har tilsyneladende sin egen lille menighed derinde 🙂

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 11:41

 14. @JensH: Det var bare en lige en i smasken for at vise min holdning omkring dine manglende kundskaber på staveområdet. For at gentage mig selv, så har jeg – ikke endnu – politianmeldt fjolset. Hvornår og hvordan, skal jeg nok selv bestemme.

  @”ManinBurka”: Sig mig, kan du overhovedet læse og forstå dansk? Enhver form for tyveri og manipulation af et copyrightbeskeskyttet kan du læse citeret her:
  ” Fremstillere af fotografiske billeder

  § 70. Den, som fremstiller et fotografisk billede (fotografen), har eneret til at råde over billedet ved at fremstille eksemplarer af det og ved at gøre det tilgængeligt for almenheden.

  Stk. 2. Retten til et fotografisk billede varer, indtil 50 år er forløbet efter udgangen af det år, da billedet blev fremstillet.

  Stk. 3. Bestemmelserne i § 2, stk. 2-4, §§ 3, 7, 9, 11 og 11 a, § 12, stk. 1, stk. 2, nr. 5, og stk. 3, §§ 13-16 b, § 17, stk. 1 og 4, § 18, stk. 1 og 2, § 19, stk. 1 og 2, §§ 20, 21 og 23, § 24, stk. 1 og 2, og §§ 25, 27, 28, 30-31, 34, 35, 39-47, 49-58 og 60-62 finder tilsvarende anvendelse på fotografiske billeder. Er et fotografisk billede genstand for ophavsret efter § 1, kan denne også gøres gældende.”

  Så de næste 50 år, kan du godt holde fingerne væk fra.

  Du mener så åbenbart at det er i orden at stjæle fra andre, når du og dine egne har oplevet det at blive bestjålet I så fald er du det mest dobbeltmoralske “menneske”, jeg overhovedet er stødt ind i.

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 13:04

 15. -> #14 Maltossen

  “ikke endnu – politianmeldt fjolset. Hvornår og hvordan, skal jeg nok selv bestemme”

  Okay Maltossen, men du lover da at holde os herinde på Hodja’s ajourført med udviklingen i ‘sagen’, ikke ?

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 13:09

 16. “ManinBurka”: Resten kan du læse om her: http://www.ophavsret.dk/Ophavsret/ophavsretsloven.htm
  Og tillad mig så lige at spørge: Hvorfor stjæler du overhovedet fra andre? Er du bange for at vi andre skal grine af dig, hvis du stod personligt stod frem?

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 13:10

 17. -> #16

  Undskyld Maltossen, men hvem er “vi andre” ?

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 13:16

 18. ->13 JensH

  Jo, jo JensH. Det kan jeg godt huske, men der skal jo være hold i en anmeldelse, og at tossen er fornærmet eller er blottet for humor, er jo lidt svært at anmelde mig for…

  Jeg ved godt at MalteSSen har samme optik som muslimerne. Jeg menes svagt at kunne huske et par hidsige nogle pga. nogle vittighedstegninger. Måske er det derfor det er lidt sjovt at drille hidsigproppen. Men det er lidt tragikomisk, at hans liv er så sølle, at han bruger den slags krafter på noget så ligegyldigt, når der ellers bliver taget nogle enorme problemer op her hos Hodja han kunne bruge krafterne på.

  Engang imellem har jeg lidt medlidenhed. Men medlidenhed med stikkerer, underløberer og desavouerer kommer der sjældent noget godt ud af.

  Hans ekstremt negative syn på homoseksualitet vidner om at MaltetoSSen formentlig er en klon af Josef Mengele? Alternativt må det antages at han er usikker på sin egen seksualitet, idet det er ham magtpålængede at udvise ekstrem homofobi, præcis som han kalder gud og hver mand for nazist.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 13:17

 19. Jeg har netop hørt at ford vil sagsøge alle bilfabrikanter, der producerer biler med rat, motor og fire hjul. Det sker efter en meget bemærkelsesværdig sag i Danmark, hvor en såkaldt Malle (Skandinavisk fiskeart) har fået medhold i, at ingen må producere billeder af nogle der drikker af en kob. Jeg som sagsøgt må bøje nakken og indrømme at det var godt at samfundet fandt det fornuftigt at bruge ressourcer på at beskytte Maltens avatar.

  ManInBurka bøjer nakken og beder om tilgivelse!

  Beatles forventes ligeledes af sagsøge alle komponister der har anvendt ordet “love” i deres tekster.

  Ellehamers efterkommere er i fuld gang med at undersøge mulighederne for at sagsøge Boing.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 13:29

 20. @JensH: Undskyld mig, var det dig eller “ManinBurka”, som jeg henvendte mig til?

  @”ManinBurka”: Sig mig, har du så dårlig samvittighed, at du afstår for at svare på et meget simpelt spørgsmål (hvis du overhovedet er udstyret med den slags?)
  Personligt har jeg intet imod homoseksuelle, mænd som kvinder, og jeg lider bestemt ikke af “homofobi” modsat dem ude på den rabiate højrefløj – det betyder vel bare, at der er flere kvinder til os andre, rigtige mænd. Desuden kunne det aldrig falde mig ind at kalde Gud for nazist, mens andre nok er kandidater til at blive stemplet sådan, når de åbenbart lefler med den slags forbryderiske symboler.

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 13:32

 21. -> #18 Maninburka

  “at tossen er fornærmet eller er blottet for humor”

  Maltossen er begge dele kombineret med en ufattelig selvhøjtidlighed. Alene det at han kommer herind og truer med sagsanlæg på grund af lidt skaæg med hans avatar vidner om en utrolig opblæsthed. Og at manden ikke fatter hvor meget tilgrin han bliver fortæller mig at vi taler om opblæst dumhed.

  De første gange jeg læste nogle af Maltossens ‘indlæg’ herinde kneb jeg mig i armen og spurgte: “Is this guy for real”.

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 13:35

 22. Kalder du dig nu en “rigtig mand”… Nu må jeg le!
  Er det sådan en kulturradikal, der bor på amager, drikker øl og caffe latte og er pisse ligeglad med vores land, samtidig med han kalder alle dumme, nazister, svanser osv.

  Wau! What a man!

  (Bare min kone ikke ser dig)

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 13:39

 23. ->21 JensH

  Helt enig (og har homofobi). Der er sgu’ lidt synd for ham…

  But what a MAN!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 13:41

 24. -> #20 Maltosssen

  “@JensH: Undskyld mig, var det dig eller “ManinBurka”, som jeg henvendte mig til?”

  Det ved jeg ikke, men jeg henvendte mig til dig. Har du et problem med det ? Kan du ikke svare for dig ?

  Men jeg har endnu et spørgsmål, som jeg iøvrigt har også har stillet dig i en anden tråd. Når du taler om “den rabiate højrefløj” så er det da Enhedlisten du taler om, ikke ? Det er jo trods alt det parti, der er gået i alliance med de mest raktionære og middelalderligt tænkende islamister.

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 13:42

 25. -> #22 + 23 ManinBurka

  Du har sgu ret. Maltossen er homofob. Han skriver i #20 ganske vist first at han intet har imod homoseksuelle, hvorefter han fortsætter:

  “det betyder vel bare, at der er flere kvinder til os andre, rigtige mænd”

  Det må jo været underforstået, at homoseksuelle ikke kan være “rigtige mænd”. Det kan ikke tolkes anderledes!! Maltossen har afsløret sig selv som en intolerant homofob.

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 13:49

 26. -> 25 Jens

  Godt set. Ja der kommer noget frem mellem linierne hos MaltoSSen (alias Josef Mengele).

  Tror iøvrigt han er godt død nu. Han sover nok middagslur med sin “Built a Bear”.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 13:54

 27. @JensH: Den dag du formår at stave mit navn rigtigt, skal du nok få svar. Indtil da synes jeg bare, at du skal nytte sylten og blande dig uden om ting, der ikke vedkommer dig. Desuden afslører du dig selv som værende uden nogen form for rigtig ironi, siden du åbenbart mener jeg er “homoforb”. Det bevidner om, at der åbenbart ingen er hjem i den øverste 1/8 af den krop, du slæber rundt på – prøv evt. at banke knoppen ind i ind tyk betonpille og se, om den kan vækkes til live igen.

  @”ManinBurka”: Hvornår får jeg så lige et svar på, hvorfor du går og stjæler fra andre, når du selv er blevet bestjålet?

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 14:14

 28. -> #27 Maltossen

  Du brokker dig over min stavning. Nuvel, så lad os prøve at tjekke din. Du skriver:

  “Indtil da synes jeg bare, at du skal nytte sylten”

  Hvordan “nytter jeg sylten”

  Nå, men Maltossen, hvis jeg skal være helt ærlig overfor dig, (og det skal jeg jo være!!), så kan jeg faktisk godt stave til “Maltesen”, men efter at have læst adskillige af dine indlæg synes jeg ligesom “Maltossen” passede meget bedre.

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 14:23

 29. @JensH: Jeg havde såmænd lige en kat rendende over tasterne, da jeg skrev indlægget. Har du så noget imod, at jeg staver dit navn som psykopat fremover? Det passer vist fint til dig og dermed står vi vist lige og dermed sætte dig lidt i relief…

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 14:35

 30. -> Maltossen

  Du må såmænd kalde mig hvad du har lyst til. Iøvrigt kan jeg jo ikke forhindre dig i at skrive hvad du vil, so why bother ?

  Det eneste der er lidt trist er, at du ike selv kan forstå, at det at kalde andre debattører for “psykopater” eller “Nazister” nok i de flestes øjne siger mere om afsenderen end modtageren. Jeg er faktisk lidt bekymret på dine vegne, Maltossen!!

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 14:42

 31. @JensH: Du er undtagelsen frem for reglen i denne sammenhæng, men det fatter du såmænd nok aldrig. Men, som sagt: Den dag du fårmår at stave mit navn rigtigt, kan du henvende dig igen, hvis du har noget at byde på…
  At du bevist staver mit navn forkert, vidner vel også noget om, hvor lidt respekt du har for andres meninger, hvis de ikke har de samme rabiate meninger som flertallet her?

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 14:49

 32. Malte.

  Du kan sgu ikke regne med svar på noget som helst, for det er jo ikke ligefrem din stærkeste side at svarer folk. det eneste du gør er at kalde folk for nazister og idioter.

  Like

  Kommentar af Signe — 21 august 2007 @ 14:56

 33. -> 32 Signe.

  Så enkelt. Så præcist. Så rigtigt.

  Skal vi bevare et spinkelt håb om at han forstår det. Eller er jeg naiv? Lad os se!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 15:23

 34. Nu får jeg altså også behov for at blande mig. Maltesen: Jeg er ved at tage en humanistisk uddannelse, jeg er venstreorienteret (SF), jeg er født af akademikerforældre, jeg bor på Østerbro, jeg går ind for økologi, bryder mig ikke om racister og jeg nyder gerne en café latte (selv om jeg nu foretrækker Cappuccino) men hold kæft hvor kan jeg ikke stå inde for det debatniveau, du lægger for dagen!

  Selv om jeg forestiller mig, at vi sikkert er enige om mange ting, så ved jeg det ikke – for jeg har endnu ikke set dig tage en seriøs diskussion herinde. Du kaster om dig med nedladende betegnelser for andre mennesker og kommenterer på din forestilling om andre menneskers intelligensniveau – uden du dog på nogen måde skriver noget, der antyder, at dit eget niveau er væsentligt højere. Tænk sig – at DU fordrer respekt for andre folks meninger (#31); sådan som du taler til folk!

  Og med hensyn til dit avatar – for fanden da også… så få dig da en smule selvironi. Ja – manden har brudt din ophavsret, men så er det vist heller ikke værre. Man skal godt nok have en rigid opfattelse af begrebet tyveri for at kunne sige, at det er “det samme” som at blive røvet på gaden. Hvis han begynder at bruge dine billeder i kommercielt øjemed, så kan du komme igen og få medlidenhed af mig.

  Til jer andre: gider I ikke at lade være med at konkludere generelt om venstrefløjen med udgangspunkt i Maltesen…? Jeg anser ham for at være en undtagelse – i alle sammenhænge.

  Like

  Kommentar af Marie — 21 august 2007 @ 15:41

 35. Bravo Marie !

  Like

  Kommentar af skjoldungen — 21 august 2007 @ 15:48

 36. -> #34 Marie

  Maltesen er medlem af Ny Alliance. Jeg ved ikke om det regnes med til venstrefløjen, men jeg formoder det ikke. Så du kan drage et lettelsens suk: Maltesen er ikke en af ‘dine’ sådan rent politisk set 🙂

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 15:56

 37. -> Respekt Maria…

  Vi kan ikke konkludere at Maltesen hører til venstrefløjen. Hvordan skulle vi det?

  De fleste på Hodja er slet ikke højreorienteret, nazister eller lignende. Blot almindelige mennesker der er trætte af at Muslimer ikke vil acceptere vores levevis, samtidig med at de forlanger at vi skal acceptere deres. Vi er nervøse for de kvindesyn der bliver lagt for dagen i den muslimske verden. Og har svært ved at acceptere det. Ja, faktisk forstå det. Hvorfor accepterer du det, som en begavet ung kvinde? Prøv at få os til at forstå!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 16:00

 38. Point til Marie. Du må alligevel have haft nogle fornuftige forældre 🙂

  Og jeg fatter stadig ikke, at man kan have copyright på et billede, som man FRIVILLIGT spreder rundt omkring på nettet. Billedet ligger jo for eksempel her på bloggen, og malte kan ikke fjerne det herfra – hvordan kan man da have copyright på det? Eller mener malte, at jeg skal fjerne alle indslag, hvor det opræder? Hvor er det iøvrigt angivet som copyrighted? Der står ikke noget på det som kan læses, og eftersom det er her på bloggen – lagt af ham selv – så kan jeg gøre med det, hvad jeg vil? Jeg er ikke forpligtet til på nogen måde at undersøge, hvor det kommer fra – det er hans egen sag.

  Like

  Kommentar af hodja — 21 august 2007 @ 16:05

 39. Jeg er Marie´s lillesøster….

  Du er den sejeste…!!!!:O)

  Like

  Kommentar af Signe — 21 august 2007 @ 16:15

 40. @Signe: Siden hvornår er et svin blevet sejt ud over smage sejt, fordi det ikke er blevet stegt ordenligt?

  @”Maninburka”: Fordi jeg aldrig har stemt på venstrefløjen ligesom jeg aldrig har stemt på højrefløjen. Og kunne såvidt aldrig kunne finde på det. Desuden har jeg udelukkende været medlem af partier på midten af dansk politik i alle de år, hvor jeg har været politisk aktiv.

  @”Hodja”: Prøv at læse det uddrag fra ophavsretsloven, som jeg har lagt til “ManinBurka” længere oppe. Oplysning omkring dette billedes copyright, kan du finde her: http://www.flickr.com/photos/maltesenwordpresscom/452756455

  Læs, hvad der står under “Additional Information” i højre side.

  Det kan godt være, at du ikke mener dig forpligtet til at undersøge sagen, men du er forpligtet til at dine kumpaner overholder loven efter som dette er din “blog”.
  Enhver fotograf har i henhold til dansk lovgivning rettighederne til deres billeder i 50 år efter det er blevet publiseret. Er det svar nok eller skal jeg stave det for dig?

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 16:32

 41. Tak søs. Men grammatikken dog. Fy. Der er ikke apostrof i dansk ejefald 😀

  #36 – JensH: Jeg mener bare at huske, at der tidligere har været affyret bemærkninger i stil med “det er typisk venstrefløjen… bla bla” i forbindelse med Maltesen. Men jeg kan jo huske galt.

  #37 – ManinBurka: Hvis ikke du lærer at stave mit navn rigtigt, så… Jeg hedder faktisk Marie med E! 🙂

  Spøg til side. Jeg orker ikke at indlade mig på en længere diskussion lige nu. Det kommer til at lugte lidt for meget af overspringshandling. Men siden du spørger så pænt:

  Jeg er grundlæggende også nervøs i forhold til Islam – eller i hvert fald den udgave af Islam, som der er mange, der giver udtryk for. Jeg bryder mig ikke specielt om tørklæder, og jeg synes, at mange muslimer har et problematisk forhold til køn.

  Men – jeg er lodret uenig i den linie, der bliver lagt på denne blog i forhold til, hvordan man skal løse problemerne. Jeg vil ikke leve i et samfund, hvor man ikke tager imod værdigt trængende eller folk, der er forfulgt. Og jeg mener ikke, at man bør kunne tage statsborgerskabet fra et menneske. Derudover så finder jeg det dybt problematisk, at der bliver fokuseret på de negative historier (DER – var igen en indvandrer der begik kriminalitet, og DER, og DER), i en grad hvor jeg synes, at muslimer som udgangspunkt bliver mistænkeliggjorte (nu taler jeg stadig om bloggen her). Jeg tror på positiv sameksistens imellem forskellige typer mennesker, og den stil hjælper ikke i forhold til integrationen. Desuden kan jeg ikke gå ind for et samfund, hvor folk ikke må klæde sig som de vil (tørklæder).

  Nå – som sagt. Jeg har ikke rigtig tid til at diskutere. Spørg hvis der er noget, du vil vide.

  Og kald mig bare naiv – jeg er typen, der af princip smiler til de burkaklædte kvinder. Og jo – man kan faktisk godt se, at de smiler tilbage. Det bølger lidt i tørklædet lige omkring munden. 🙂

  Like

  Kommentar af Marie — 21 august 2007 @ 16:43

 42. -> “Er det svar nok eller skal jeg stave det for dig?”

  Kan du stave og kan Hodja læse. Er det væsentlige forudsætninger?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 16:44

 43. jeg er sgu ligeglad med om der er apostrof. Hehe;)
  Men kan du se problemet??? Han siger intet til dig nu. Han kan jo ligesom ikke rigtigt tillade sig at sige noget grimt til dig nu…. Han er jo til grin!!!!!!
  Og ja, vi må have nogen virkelige fornuftige forældre – jeg vil ikke klage:O) !!!!

  Like

  Kommentar af Signe — 21 august 2007 @ 16:48

 44. @”Maninburka”: Den avatar du bruger nu, ligner dig bedre: En rigtig klo(v)n :mrgreen:
  Personer, der skrifter avatar hele tiden, mister hurtigt deres troværdighed i blogland…
  Desuden har jeg forresten fået en klage over dig fra en af dine kumpaner ved navn Frederik, som synes det er dybt irreterende at du bruger andres avatar frem for at bruger din helt egen. Han synes det er dybt forvirrende…

  @Marie: Personer som dem, der er de faste brugere af denne “blog”, mistænker alt og alle omkring Islam udelukkende for at sætte samtlige muslimer i et dårligt lys.
  Jeg husker at læse en notits i Holstebro – Struer dagblad for et par uger siden, hvor en mand påstod at være overfaldet af 12 – 14 mænd med udenlandsk baggrund. Sandheden var bare, at det var han ikke. Personer der bruger den slags for at sætte personer med udenlandsk baggrund i et dårligt lys, hører du aldrig her – fordi det vil modsige “Hodja’s” lille “projekt”…

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 16:53

 45. -> Kære Marie

  Beklager at jeg ikke kan stave dit navn, og forstår din fatma 🙂

  Marie, er du blind for at Islams mål er at indføre Sharia hvor de får flertal? Ved du hvad konsekvensen er for dig i så fald?

  Jeg vil også leve i positiv sameksistens, men opdagede min naivitet, da jeg begyndte at studere Islam. Hvis du ønsker lidt litteratur (jeg er selv humanistisk / samfundsøkonomisk uddannet), kan jeg anbefale et par bøger… Måske du vil forstå, at jeg / vi er lidt nervøse på vores børns vegne.

  I øvrigt skal du have tak for din pæne tone og et spinkelt håb er, at du vil deltage i debatten her. Den er lidt stereotyp af og til 😉

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 16:55

 46. Jeg har ikke for 5 øre pligt til en sk** havd angår ‘dine’ billeder. Rod dig selv ud af det. Du ligger som du redt.

  Like

  Kommentar af hodja — 21 august 2007 @ 16:55

 47. ->44

  Frederik må lære at læse, frem for at se på billeder 😉

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 16:57

 48. #44 – Maltesen: Jeg er ganske enig. Men jeg har stadig også svært ved at se, hvor du vil hen med dit projekt. Hvad i alverden tror du, du opnår ved at være så nedladende?

  Like

  Kommentar af Marie — 21 august 2007 @ 16:57

 49. @”Hodja”: Tja, så er du lige så medskyldig som “maninburka”…

  @Marie: Jeg bruger bare den samme ordlyd, som der bliver brugt over for mig. Enten kan man tiltale mig ordenligt eller forvente at få den samme spand lort som blive overdynget over mig hver eneste gang jeg åbner munden her. Sådan er det bare…

  @Signe: Det stod på forsiden af avisen d. 11. eller 12. august 2007 som notits.

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 17:04

 50. Jeg skal med glæde ringe til Dagbladet og hører om der er noget i den historie.

  Like

  Kommentar af Signe — 21 august 2007 @ 17:05

 51. @Signe: Hvis du modtager avisen, kan du jo bare gå tilbage og læse den…

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 17:07

 52. Gør jeg ikke. Men det kan hurtigt tjekkes.

  Like

  Kommentar af Signe — 21 august 2007 @ 17:09

 53. Jeg venter…

  Like

  Kommentar af maltesen — 21 august 2007 @ 17:12

 54. #50 – Maltesen: Det passer jo ikke. Jeg har måske ikke været så aktiv i diskussionerne herinde i et stykke tid, men jeg har fulgt med på sidelinien, og jeg har set, hvordan du gebærder dig herinde. Du popper ofte op i trådene – bare lige for at kalde folk for svin – og så forsvinder du, når folk begynder at stille dig spørgsmål. Lad være med at opføre dig som en forfulgt uskyldighed. Jeg har haft masser af gode og konstruktive diskussioner herinde, også selv om jeg aldrig har lagt skjul på mine ræverøde meninger. Måske fordi jeg som udgangspunkt opfører mig høfligt.

  #45 – ManinBurka: Jeg er ikke blind for, at der findes islamistiske tosser, der er ude på den slags, og hvis det religiøse højre i USA kan få så meget magt, som de har for øjeblikket, så er det selvfølgelig heller ikke udelukket, at der kan ske noget lignende her.

  Men jeg håber og tror for det første ikke på, at flertallet af muslimer (i Danmark i hvert fald) er ude på den slags, og jeg synes at se håb for eksempel i alle de unge etniske kvinder der uddanner sig. Desuden ser jeg også det positive i, at unge etniske kvinder blander sig i politik (og inden du spørger – nej, jeg ville aldrig stemme på en afsløret løgner og opportunist som Asmaa Abdol-Hamid).

  Desuden; helt grundlæggende. Jeg går ind for frihed, lighed og demokrati, og jeg finder det absurd, hvis man vil gå på kompromis med de begreber for at forsvare dem. Hvordan kan man hævde, at man forsvarer et frit samfund, ved at fjerne folks ret til at klæde sig som de vil? Eller at man kæmper imod ulige og udemokratiske tendenser ved at fjerne statsborgerskabet for erklærede danskere?

  Der er nogen her, som giver udtryk for, at de vil kæmpe og dø for Danmark og danskheden (læs: Falkeøje). Personligt ville jeg ikke løfte en lillefinger for danskheden, men jeg vil kæmpe for mange af de værdier, som jeg forestiller mig, at “I” anser for at være danske. Hvis (hvis, hvis, hvis) en efterlevelse af mine principper (eks: hjælp forfulgte og nødlidende) skulle komme til at betyde, at der om føje år ikke længere er “dansk” flertal i Danmark, jamen so be it. Her går jeg ikke på kompromis. Selvfølgelig kan metoderne diskuteres, og i mange tilfælde vil det være mere hensigtsmæssigt at hjælpe folk i nærområdet eller ændre på den økonomiske struktur i verden (eksempelvis den måde ulandsbistanden forvaltes). Hvis man virkelig tror på eksempelvis demokratiet, så er bedste middel vel at demonstrere, hvorfor det er den bedste statsform?

  At smide danske statsborgere ud af Danmark, at afvise forfulgte mennesker eller at begrænse (eller behandle mennesker hårdere) på grund af deres religion – det vil jeg fandme ikke være med til.

  Like

  Kommentar af Marie — 21 august 2007 @ 17:40

 55. Dem jeg skal snakke med er taget hjem. Men bare rolig jeg skal nok fortælle dig hvad de sagde.

  Like

  Kommentar af Signe — 21 august 2007 @ 17:44

 56. -> 54 Mari€

  Det er ikke et udtryk for fri vilje at gå med burka (eller mere moderat, tørklæde). Det er et fængsel som mine piger (og du) aldrig skal iklæde sig, som følge af en religion der sætter manden først og æren før kvinden. Der er stadig ikke ligeberettigelse i DK, og nu diskuterer vi en sag der hører middelalderen til.

  Krafterne skal sættes ind på, at du kan få ligeløn, barsel osv uden omkostninger pga. dit køn. Men du accepterer at muslimske kvinder må undertrykkes. Jeg forstår dig ikke. Jeg tror du er blåøjet og uvidende om islam. Læs og lær. Jeg havde samme holdning som dig (i tidernes morgen). Jeg har venner der er muslimer, men har vendt islam ryggen, jeg har venner der er sikh’er og katolikker.

  Lov mig at studere!

  Vi har brug for røderæve kvinder der kan se!

  Iøvrigt er jeg enig i dine “praktiske” holdninger. Men de fleste har dobbelt statborgerskab, så de har vel selv valgt ??? Og forstå nu gennem dine studier, at Islam er en styreform og ikke blot en religion. Læs for fanden 😉

  Stadig stor om ikke større respekt!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 17:57

 57. -> “#54 Marie

  “At smide danske statsborgere ud af Danmark, at afvise forfulgte mennesker…”

  Den første del om statsborgerskabet er jeg enig med dig i. I et retssamfund er statsborgerskab noget man giver til mennesker, og ikke noget man kan tage fra mennesker.

  I den anden hævder du, at Danmark sender folk afviser folk, der er forfulgte. Det gør Danmark ikke. MAn har kun krav på asyl såfremt man er PERSONLIGT forfulgt. Et generelt fravær af demokrati, social uro eller ligefrem terror er ikke et argument for asyl. Det der skete i 1980’erne og 90’erne var, at man udvidede dette flygtninge-begreb langt ud over det som konventionerne forlangte. Det vi oplevede frem til valget i 2001 var reelt det man kalder ‘fattigdoms-flygtninge’, som vi på ingen måde var forpligtet til at modtage i.h.t. konventionerne. Må jeg også lige minde om, at Danmark er et af de få lande i verden, der årligt tager imod 600 af de såkaldte ‘FN kvote-flygtninge, (jeg tror kun det er 12 ud af FN’s næsten 200 medlemsstater de gør det).

  Nu er næsten sikker på, at du vil henvise til de ‘flygtninge’ der har siddet i asyl-centrerne i flere år, men der er det altså værd at holde fast i, at det er AFVISTE asylansøgere. De vælger selv at bruge alle retssystemets muligheder og nægter så tilsidst at rette sig efter de kendelser, der kommer ud af ‘anstrengelserne.

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 18:16

 58. #56 – ManinBurka: Som jeg også skrev tidligere, så er jeg ikke fan af tørklæder, og jeg har endog meget svært ved at forstå de kvinder, der ifører sig dem. Men det er ikke det samme som, at jeg synes, at de skal forbydes. Hvis et voksent menneske står overfor mig og siger, at hun selv har valgt tørklædet, så må jeg vel tro hende på hendes ord, med mindre jeg får beviser for det modsatte. Jeg synes faktisk, at det kan virke lidt arrogant, at påstå at man bedre ved, hvorfor folk gør som de gør end de selv. Det ville svare lidt til, at jeg begyndte at påstå, at alle, der er imod islam, har denne holdning, fordi de er uuddannede og bange for det ukendte 😀 Kender I typen? Det mener jeg for øvrigt ikke. Jeg ved godt, at “I” er oprigtigt bekymrede for det demokratiske Danmark. Jeg er bare ikke enig med jer.

  #57 – JensH: Jeg hævder ikke, at Danmark afviser forfulgte mennesker – jeg ved godt, at du har ret i det, du siger. Jeg taler imod en tendens, jeg mener at finde her på bloggen. Nu er det jo svært at argumentere imod så mange mennesker på én gang, men jeg mener nu nok, at jeg mange gange har set den holdning udtrykt, at grænserne bør lukkes.

  I forhold til asyl-folkene, så er jeg meget ambivalent. Jeg synes jo som udgangspunkt, at folk må rejse hjem, hvis de bliver afvist (hvis der er et problem, så er det reglerne, der skal laves om). Men mit hjerte bløder nu stadig for de stakkels børn derinde.

  Like

  Kommentar af Marie — 21 august 2007 @ 18:35

 59. -> Marie,

  Alles hjerter bløder, når der er uskyldige børn! Men det hjælper jo ikke på problemmet?!

  Men lov mig at du begynder at læse lidt. Det er i din interesse, og specielt hvis du får pigebørn en dag.

  Jeg håber du kommer til at forstå, og vi trods uenigheder om fordelingspolitik kan stå sammen om, at kvinder i vores land ikke skal undertrykkes – uanset religion.

  Hvad er det du ser jeg ikke ser?

  (Lad være med at argumentere imod, argumenter for – det er mere kontruktivt 🙂 )

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 21 august 2007 @ 18:59

 60. -> #58 Marie

  Vi kan da alle have medlidenhed børnene i asyl-centrerne, men selvom om det måske lyder lidt kynisk, så må jeg altså holde fast i, at det er forældrenes ansvar at de sidder i den situation. Dertil kommer, at jeg ærlig talt finder det frastødende, at forældrene bruger deres børn for at omgå de kendelser der er blevet afsagt ved de relevant retsinstanser. Endelig ved jeg fra anden side, at medierne laver et fortegnet billede af forholdene i centrerne. Det er trods ikke så slemt som MSM beskriver forholdene.

  Oppositionen har talt om, at disse afviste asylansøgere “skulle lukkes ud i samfundet indtil de skal hjemsendes”. Uanset hvad de kalder det vil er det de facto en amnesti, og det er jeg lodret imod. Ikke fordi disse 600 afviste asylansøgere er mange, men den slags amnestier bliver altid meget hurtigt kendt i den meget velorganiserede menneskesmugler-industri, og vil uværligt for andre (ibegrundede) asylansøgere til at søge mod landet

  Et par eksempler på dette forhold kunne være Spanien og Sverige. I Spanien gav man i 2004 amnesti til 800.000 illegale emigranter, og siden har der nærmest været stormløb på Spaniens grænser. I Sverige gav an i 2005 amnesti til cirka 18.000 afviste asylansøgere, og idag vælter asylansøgerne nærmest ind over Sveriges grænser. Sverige er blevet Europa’s asylland nummer 1, og i 2006 tog Sverige 43 % af alle Iraksiske flygtninge der kom til Europa.

  Angående Sverige kan du tjekke nedenstående link, som giver tallene for asylstrømmen til Sverige i 1. halvår af 2007, (sammenlignet med de øvrige Nordiske lande):

  http://thoralfalfsson.webblogg.se/1187639124_asyldrmlandet_sverige.html

  Alt i alt mener jeg, at vi selvfølgelig skal give asyl til dem som er PERSONLIGT forfulgt, men til gengæld er vi nødt til at være konsekvente mht. dem der får afslag på deres asyl-ansøgning.

  Like

  Kommentar af JensH — 21 august 2007 @ 19:12

 61. Malte.

  Hvordan ved du at den historie er løgen?? Jeg har lige tjekket døgenrap. fra de dage. Der er står intet om den pågældende voldssag. Men jeg vil gerne lige vide hvordan du ved at det er løgen!!!

  Like

  Kommentar af Signe — 21 august 2007 @ 23:54

 62. ->61: Det er fuldstændig formålsløst at diskutere med malte. Hvis du endelig vil, så tag som udgangspunkt, at han skal bevise sit vrøvl og ikke omvendt – så kan du bruge tiden på noget fornuftigt så længe (faktisk rigtigt længe).

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 00:03

 63. Tak for rådet Hodja.

  Like

  Kommentar af Signe — 22 august 2007 @ 00:34

 64. @ Marie
  Du siger meget interessant, at du går ind for et samfund, hvor folk må klæde sig som de vil (tørklædet)
  Her kan jeg ikke følge dig, for jeg tror ikke du har gennemtænkt dette nok. (positivt ment)
  Jeg syntes også folk må klæde sig som de vil, MEN, det berømte men, i deres fritid.
  Desuden er det religiøse tørklæde ikke mere et stykke tøj, men et symbol, der IKKE kan smides,uden for hjemmet!
  Mange har fx i deres job en form for uniform eller praktisk eller lov påbudt beklædning (sikkerhed ol) syntes du også disse menneskers personlige tøjsmag skal have “første ret” og deres personlige påklædningsvalg krænkes?
  Er den friebeklædning vigtigere en det job du har, som evt bestemmer over din personlige tøjstil?
  Når jeg er på arbejdet, er det vigtigste for mig, at jeg udfylder min jobbeskrivelse på bedste måde, til glæde for de mennesker jeg skal have omgang med, så mener jeg, at mit personlige out-fit må træde i baggrunden, hvis dette ikke er forenligt med mit job.
  Tørklædet er et udtryk for, at koranen læses bogstaveligt, eller er påtvunget,eller hensigtmæssig, fx for at undgå chikane fra rettro mænd i kvarteret ol.
  Syntes du det er rimeligt, at jeg SKAL tvinges til at møde en kvinde, hvis forhold til sin beklædning er vigtiger for hende, end at acceptere og betjene mig, der tvunget sidder og SKAL acceptere HENDES valg, med at signalere, at jeg er uren, vantro og et undermenneske(står i koranen), NEJ, så må hun vælge et andet job! (fætter muhammeds grønthandel eller lignende!)
  Derfor klæd dig som du vil i fritiden, MEN offentlige institutioner, skoler og hospitaler MÅ og SKAL være fri for undertrykkende symboler, der skaber splid og opdeling i dem og os, og tvinger dem, som ikke kan gå fra stedet, til at tvangsindlægges en missionerende modbydelig racistisk opdeling af mennesker i dem og os,urene/rene osv..
  Rent MAGT demonstration, af bogstavstro læsende koran kvinder.

  Like

  Kommentar af li — 22 august 2007 @ 02:06

 65. @”Hodja”: Har du hørt noget om, at der er forskel på “dit og mit”?
  Så er navnet stadig Maltesen – fat det nu, ikk’?

  Like

  Kommentar af maltesen — 22 august 2007 @ 06:32

 66. OFFTOPIC

  MANINBURKA
  Du opfordre Marie til at læse, så ville jeg høre om du har en “top 10 liste” over gode bøger, for min lokale bog og idé har da godt nok lidt ralf pittelkow og arian hisi ali (begge udmærket især hisi ali) men kunne godt tænke mig yderliger bøger, da jeg ikke gider læse Seidenfardens makværk om hans drømme om et multietnisk samfund.
  Jeg har overvejet civilisationernes sammenstød (eller hvad den hedder), kan den anbefales?? Jeg forsøgte at finde noget da vi skulle skrive en opgave på mit studie, men de bøger læreren “anbefalede” var primært konvertiters lovprisning af månekulten, samt en opfordring til at læse på islam.dk, ikke lige stedet hvor man kan læse kritik af islamismen.
  Er Naser Khader værd at læse? hans kones bog om hendes svigermor synes jeg ikke er noget hit, selvom den fremstiller Khader som den mediel…. han er.

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 22 august 2007 @ 06:49

 67. Broholm, du kan for eksempel trykke på taggen ‘Bøger’ her ude i højre side. OK der er flere på engelsk, ved ikke om det går?

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 08:18

 68. ->66

  Når du er så godt igang, så bør du æde dig gennem alt, også det der taler for Islam. Du vil opdage at det mest skræmmende, finder du på den anden side. Husk også at dyrke din / vores egen kultur og samtidshistorie.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 09:46

 69. -> Marie

  Det er nu synd for den 15-årige pige: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-8003117.html?forside

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 10:03

 70. -> #69

  Arme pige. Hun er da ihvertfald blevet mere ‘kulturberiget’ end de fleste af os oplever på et helt liv. Hvad fanden er det for nogle typer vi har lkket ind i vores land ??

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 10:10

 71. -> Marie

  Det er nu også synd for den 42-årige pige: http://ekstrabladet.dk/112/article329373.ece

  Jeg kan altså ikke lige finde nogle voldtægter foretaget de sidste dage af etniske danskere, ellers ville jeg gerne linke til dem også…

  Håber aldrig du bliver udsat for en sådan kvindeundertrykkende og klam handling, men sandsynligheden bliver desværre større og større!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 10:37

 72. -> #71 Maninburka

  Nu er der desværre også etniske danskere som begår voldtægt, men det er jo ikke noget argument for, at vi så skal importere ydeligere voldtægtsmænd. Jeg synes vi har mere end rigeligt i ‘vores egne’.

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 10:59

 73. ->72 JensH

  Ak! Jeg ved det… Men frekvensen er en lidt anden !

  Marie synes vi skal lukke flere ind…

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 11:16

 74. Tak for tip, og hodja det går fint med at læse Engelsk, det er kun når jeg skal stave at jeg er ordblind, læsning ligger er i top, på de fleste sprog.

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 22 august 2007 @ 11:23

 75. -> #73

  Hvor er det lige Marie skriver det??

  Noget andet er, at du har fuldstændig ret i, at ikke-vestlige indvandrere er vildt overrepræsenteret i kriminalstatistikkerne når det kommer til forbrydelser som vold, voldtægt og mord, (overrepræsenteret i.f.t. deres andel af befolkningen).

  Venstrefløjen har jo altid hævdet at det skyldes sociale forhold, d.v.s. fordi de samtidig havde en ekstrem høj arbejdsløshedsprocent. Sidst jeg så et tal var den på 53 % og det er på et tidspunkt hvor både det offentlige og private erhvervsliv skriger på arbejdskraft. I 2003 eller 2004 havde direktøren for Danmarks Statistik, hvor han tog højde for socioøkonomiske forhold, og stadig var ikke-vestlige indvandrere vildt overrepræsenteret når det kommer til forbrydelser af karakteren vold, voldtægt og mord. Så der røg endnu en venstrefløjsmyte.

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 11:27

 76. -> 75 JensH

  Her min ven: (-> 41) “Men – jeg er lodret uenig i den linie, der bliver lagt på denne blog i forhold til, hvordan man skal løse problemerne. Jeg vil ikke leve i et samfund, hvor man ikke tager imod værdigt trængende eller folk, der er forfulgt. Og jeg mener ikke, at man bør kunne tage statsborgerskabet fra et menneske. Derudover så finder jeg det dybt problematisk, at der bliver fokuseret på de negative historier (DER – var igen en indvandrer der begik kriminalitet, og DER, og DER), i en grad hvor jeg synes, at muslimer som udgangspunkt bliver mistænkeliggjorte (nu taler jeg stadig om bloggen her). Jeg tror på positiv sameksistens imellem forskellige typer mennesker, og den stil hjælper ikke i forhold til integrationen. Desuden kan jeg ikke gå ind for et samfund, hvor folk ikke må klæde sig som de vil (tørklæder). ”

  For tre år siden var jeg 99,9 % enig med hende. Jeg synes ellers hun er fantastisk. En god humanist. Velskrivende. Har humor. Jeg håber virkelig hun begynder at læse og forstå Islam og konsekvenserne. Og at hun ikke tror vi er en flok naive halvfascister, der vil bevare en stokrose og danebros idyl… Selv om der velsagtens er et par stykker af slagsen her alligevel 😉

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 11:52

 77. -> 74 Broholm (ordblind)

  Velbekommen. Du kan jo lave et kollokvium med MariE, hvis hun gider (?)

  Du er sgu’ da ikk’ en skid ordblid. Da i hvert til fald ikke mere end de fleste af os andre.

  Er du mental-hypokonder?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 11:58

 78. ->76: Jeg har aldrig skrevet, at man ikke skal tage imod ‘værdigt trængende’. Problemet er at det kan være svært at afgøre hvem der er det, når asylsøgere kommer uden papirer, eller som man i Sverige har påvist, at der en hel industri, der fremstiller falske identiteter. Iøvrigt mener jeg, at penegne ville være givet bedre ud og vi kunne hjælpe flere, hvis vi gjorde det i ‘nærområderne’. Jeg har aldrig fattet, at man kan dumpe ned fra himlen og søge asyl i Danmark uden mellemstationer?

  Derudover fatter jeg ikke at folk der får asyl, også skal have statsborgerskab, som Marianne Jelved siger: ‘et statsborgerskab skal man ikke skalte og valte med’.

  Envidere er et statsborgerskab ikke noget, der er givet af en højere magt. Jeg mener, at man mindst, at man skal gøre sig fortjent til det. Og hvis man ikke var tilliden værdig………ja.

  Og hvis folk vil have dobbelt statborgerskab – ja så synes jeg man skal tage det danske væk.

  Hvad angår det negative, så prøver jeg på at være en modvægt til det massive pres, der er for at få folk til at acceptere det multikulturelle samfund. Er det ikke en legal politisk holdning, at være modstander af det? Iøvrigt har jeg ikke spor imod fremmede, det har jeg ofte understreget:

  Hodja har intet imod immigranter (som kan klare sig selv) fra:

  Norge, Sverige, Island, Finland, Færøerne, Grønland, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Liechtenstein, Luxembourg, Portugal, Spanien, Italien, Irland, UK, USA, Canada, Mexico, Schweiz, Østrig, Polen, Estland, Letland, Litauen, Ukraine, Hviderusland, Rusland, Tjekkiet, Slovakiet, Sydafrika, Australien, Tasmanien, New Zealand, Brasilien, Argentina, Chile, Peru (bare de ikke fløjter på torvet), Indien, Israel, Kina, Vietnam, Japan, Sydafrika, Sydkorea, Thailand, Burma, Grækenland, Malta, Andorra, Tibet, Nepal, Timor og alle Stillehavsøerne.

  You get it?

  https://hodja.wordpress.com/2006/08/20/hodjas-blog-beskyldes-med-mellemrum-for-at-v%c3%a6re-indvandrer-og-fremmedfjendsk/

  Men jeg tror ikke på fredelig sameksistens i Danmark med den form for islam vi ser for tiden, og det bekæmper jeg med næb og klør. Jeg bekæmper ikke den enkelte muslim, jeg har muslimske venner og kollegaer, og har ingen problemer med det.

  Fredlig sameksistens: jo tak. Danskere i danmark og arabere i arabien.

  Og hvad mener Hodja om islamisk civilisation? Jo tak – det ville være en god ide.

  Hvad angår tørklæder:

  Fanebærer – bannerfører:

  Fænomenet består i at bærere af tørklædet bevidst eller ubevidst bliver fanebærere for islam (citat: Sabine Kebir; Freitag).
  Fane (banner): Viser placeringen af egne tropper med henblik på orientering på slagmarken. I overført betydning: bærer af ideologi.

  http://www.sabine-kebir.de/

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 13:18

 79. -> Hodja

  Ro på Hodja!
  Jeg beskylder dig for ingen ting!
  Det er ret afslørrende at du føler dig truffet 😉
  Har du virkelig stokroser i forhaven?

  Hvad er der forresten i vejen med f. eks. Bouvet Island og Cypern (var det ikke bedre at lave en negativ liste?)

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 13:43

 80. Pyha – sikke en masse ting at tage stilling til:

  Først – min computerskærm æder den yderste centimeter af teksten her på bloggen, så eventuelle misforståelser kan have med det at gøre.

  #59 – ManinBurka: Lige nu læser jeg så rigeligt andet, så der er ikke rigtig plads til nogen andre større projekter. Men jeg følger jo med herinde…

  #60 – JensH: Som jeg sagde, så er jeg ikke umiddelbart tilhænger af amnesti. Hvis ansøgernes ansøgning er behandlet ordentligt, og de bliver afvist, så bør de rejse hjem. Og hvis deres situation i hjemlandet stadig er for voldsom til, at de kan det, så er det de grundlæggende regler, den er gal med, og som bør laves om. Men man burde kunne gøre noget mere for de børn – eksempelvis give dem en ordentlig skolegang, adgang til fritidsinteresser og lignende.

  #64 – Li: Her er jeg ambivalent. Jeg arbejder selv i et job, hvor uniform er påkrævet. Desuden må jeg ikke farve mit hår i ”unaturlige farver”, have piercinger eller hår på benene. Jeg dyrker for øjeblikket lidt ulydighed, da jeg ikke gider bære det påkrævede tørklæde (i en sløjfe om halsen – forstås), fordi det er så grimt. Jeg tror for øvrigt, jeg vinder 🙂 Derudover har jeg forståelse for de krav, og jeg kan godt se logikken i det, du siger. Men… Jeg synes samtidig, at det er enormt vigtigt for integrationen, at vi får specielt indvandrerkvinderne i arbejde, og jeg synes ærligt talt godt, at de danske virksomheder kunne komme mere ind i kampen. For eksempel ved at lade kvinderne bære tørklæder der matcher uniformen. Selvfølgelig kan kvinderne tage arbejde i fætterens kiosk, men hvad hjælper det? Det er vel mere positivt, at de kommer ud på det ”almindelige” arbejdsmarked, hvorved de møder danskere og derved andre positioner i forhold til for eksempel ligestilling, kvinders ambitioner og den slags.

  #75 – JensH: kan du ikke linke til den undersøgelse. Jeg mener nemlig, at have set undersøgelser, der påviser det modsatte. Men de var måske nok også lidt ældre.

  #76 – ManinBurka: Tak. Og selv om jeg selvfølgelig til tider tænker mit, så prøver jeg meget bevidst at holde mig så fordomsfri som mulig, både i forhold til jer og indvandrere 🙂

  Helt generelt i forhold til ”flere eller færre indvandrere”. Jeg ved det sgu ikke. Som sagt så synes jeg jo, at vi, der lever i et overskudssamfund SKAL hjælpe den del af verden, der har det hårdt. Metoderne kan som sagt diskuteres, og indvandring er ikke nødvendigvis altid den bedste løsning, men jeg synes også hurtigt, at tanken om ”hjælp i nærområderne” kan blive en sovepude. Derudover så er det selvfølgelig heller ikke hensigtsmæssigt at vi fylder vores land med arrede torturofre, kvinder der ikke må arbejde for deres mænd og udemokratisk indstillede mennesker i en grad, så vi undergraver vores egen velfærdsamfund, og således måske til sidst slet ikke KAN hjælpe andre mennesker, så der må naturligvis være en grænse. Hvor den grænse går, føler jeg mig ikke kompetent til at udtale mig om. Dertil læser jeg (i hvert fald lige for øjeblikket) for mange knaldromaner fra 1800-tallet og for få aviser. Men jeg tror under alle omstændigheder ikke, at eksempelvis denne blog hjælper stort. Det nytter ikke at skyde på Islam som religion, at på forhånd at dømme muslimer som kriminelle, eller afvise alle moderate muslimer med henvisning til, at de nok lyver (hvad er det, det hedder? Taquia eller noget lignende – forestillingen om, at muslimer må lyve for vantro?). Vi har en masse indvandrere i Danmark, og hvis man ikke vil smide dem ud, så gælder det vel om at få dem integreret på en positiv måde, for eksempel ved at give dem arbejde, og i det hele taget ved at udstråle, at i et dejligt, demokratisk land som Danmark er vi åbne, tolerante og accepterende, så længe de til gengæld ikke – for eksempel – forlanger, at vi skal gå på kompromis med vores ytringsfrihed.

  Jeg kunne blive ved. Men, men, men… Jeg har også andet at tage mig til.

  Like

  Kommentar af Marie — 22 august 2007 @ 14:11

 81. Stokroser?? Hvis de er selvsåede 🙂

  Men jeg har da en mega-have, den er noget vildere end Søren Ryges, har ikke meget tid til at luge 🙂
  Samler istedet på træer (har nogle 1000).

  En SERIØS læser fortjener da et svar, og du erklærer dig uenig med bloggen, og en præcisering i ny og næ er nok tiltrængt.

  Jeg tror, de fleste fatter meningen med min postivliste 😀

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 14:45

 82. -> #80 Marie

  Først mht. til kommentar til mit indlæg #60. Du skriver:

  ” eksempelvis give dem en ordentlig skolegang, adgang til fritidsinteresser og lignende”.

  Det har man (VKO-partierne) allerede gjort. Sidste gang denne historie om de afviste asylansøgere -og især deres børn-var oppe i medierne blev der bevilliget 37 millioner kr. ekstra til skole og fritidsinteresser.

  mht. til kommentar til mit indlæg #75. Du Skriver:

  “kan du ikke linke til den undersøgelse”

  Nedenstående link er linket til Rigsstatistiker Jan Plovsing’s kronik om indvandrere og kriminalitet:

  http://www.berlingske.dk/kronikker:aid=515548/

  Kronikken er fra Berlingske Tidende søndag den 12. december 2004. Og der er tilsyneladende desværre ikke meget der har ændret sig siden. Kim Møller henviste mig til følgende: Hvis du prøver idag at tjekke århusianske døgnrapport, er de første seks episoder følgende:

  Kl. 07.24 – Hærværk i Århus

  En gruppe på 5 – 6 unge personer blev anmeldt for at lave uro og i Frederiksgade i Århus. Gruppen fortsatte til Kloster Torv og Grønnegade, hvor de sparkede til parkerede biler og kravlede op på dem. Der blev ligeledes knust ruder i opgange til ejendomme undervejs. En patrulje fik kontakt med gruppen i Grønnegade, hvor flere blev anholdt og sigtet for hærværk mv. Nogle fremkom diverse skældsord mod politipersonalet, hvilket de ligeledes blev sigtet for. Gruppen viste sig at være personer af anden etnisk herkomst end dansk. De anholdte senere løsladt efter sigtelse og afhøring.
  Til top

  Kl. 11.30 – Voldsomt tyveriforhold i forretning i Århus

  I en kiosk i Munkegade i Århus blev personalet udsat for et voldsomt forsøg på tyveri, idet en 18 årig mand af afrikansk oprindelse kom ind i forretningen og forlangte penge. Da personalet ikke ville give ham penge, tog han en vinflaske og kastede den mod personalet, hvorved flasken knustes. Ingen kom dog noget til. En patrulje foretog kort efter anholdelse af den 18 årige. Han fremstilles i Retten i Århus fredag.

  Kl. 11.49 – Gaderøveri i Århus

  På Klostertorvet i Århus blev en 17 årig mand onsdag aften kl. 2230 udsat for et gaderøveri. En gruppe på fire personer omringede ham, og truede ham med vold til at udlevere sin frakke mrk. Burberry, beige med ternet krave/foer samt en Ipod mini. Kun svagt signalement af de fire personer:

  To dansk udseende og to arabisk udseende unge iført mørkt tøj.
  Eventuelle oplysninger til politiet i Århus, tlf. 8731 1448

  Kl. 13.25 – Forsøg på tasketyveri i Århus

  På Jernaldervej i Århus V blev en cyklende 63 årig mand torsdag kl. ca. 13 udsat for et forsøg på tasketyveri. En knallert med tre personer kørte op på siden af ham og en forsøgte at tage mandens skuldertaske, hvilket mislykkedes. De tre kørte herefter videre. De tre på knallerten beskrives som:

  to unge somalisk udseende og en arabisk
  udseende unge drenge, der alle var iført
  mørkt tøj.
  Knallerten var sort

  Eventuelle oplysninger til politiet i Århus, tlf. 8731 1448

  Kl. 14.52 – Forsøg på tasketyveri mod 80 årig kvinde i Brabrand

  På Anettevej i Brabrand blev en 80 årig kvinde torsdag kl. ca. 1425 udsat for et alvorligt forsøg på tasketyveri. Kvinden var kort forinden stået af bus linie 17 på Brabrand Skovvej og gik via en trappe op til Anettevej. Her mødte hun tre drenge, der beskrives som:

  A: dreng, ca. 16 år, sydlandsk udseende,
  tynd af bygning, ca. 150 – 160 cm høj,
  sort kort hår, iført rød trøje med lynlås
  og sorte benklæder.

  B: dreng, ca. 16 år, sydlandsk udseende,
  tynd af bygning, ca. 150 – 160 cm høj,
  iført sort trøje og benklæder

  C: dreng ca. 14 år, sydlandsk udseende,
  buttet til fedladen af bygning,
  ca. 145 cm høj, kort sort hår,
  iført sort trøje og benklæder

  A tog fat og rykkede i kvindens håndtaske, men kvinden holdt fast i den. Dette fik A til at råbe “slip tasken”, men dette ville kvinden ikke. A rykkede nu så hårdt i tasken, at kvinden faldt om på gaden og blev slæbt et par meter, inden A gav slip og opgav sit forehavende. De tre drenge løb herefter fra stedet. Ved overfaldet pådrog kvinden sig hudafskrabning på højre hånd og venstre ben. Der blev ligeledes revet hul i kvindes tøj, da hun blev slæbt hen ad fortorvet.

  Eventuelle oplysninger til politiet i Århus, tlf. 8731 1448

  http://www.politi.dk/Oestjylland/da/lokalnyt/Doegnrapporter/doegnrapport_120707.htm

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 15:06

 83. -> Marie

  Du præsenterer ikke mange løsninger, men meget ævle bøvle 😉
  Er det det der kaldes kulturradikal café snak og pladderhumanisme?
  Pyt med det…
  Lov mig at du dropper dine knaldromaner fra 1800-tallet og får læst lidt krimi fra den virkelige verden (altså bøger om Islam).
  Bloggen her hjælper stort, idet der foregå menings- og vidensudveksling, hvor noget kan anvendes i andre fora.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 15:33

 84. Det er utroligt som en lille uanselig post kan blive til en af de længste diskussioner her på bloggen. Jeg opgiver at forudse reaktionerne på de forskellige posts 😀

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 15:47

 85. -> #84 Hodja

  Det kan du i høj grad takke Maltossen for. Hans ‘indlæg’ har ihvertfald genereret en hel del ‘posts’ i denne tråd 🙂

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 15:54

 86. LOL LOL LOL
  Mental-hypokonder
  LOL LOL LOL

  Nej, jeg har skam fine papire fra folkeskolen om jeg er ordblind, men da jeg gik i skole i 80 erne, var der ikke lige til en hjælpe lærer der kunne lære mig at stave ordentligt, for min iq test forvirede dem, dengang skulle man jo være dum for at være ordblind.
  Men tak odin, allan og de andre guder for mobiltelefonens irreterende ordbog, den har lært mig mere end den ældre dame der forsøgt 10 år i folkeskolen.

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 22 august 2007 @ 15:56

 87. 85 -> JensH

  Hvem fa…. er MaltoSSen (c) ?

  MariE påvirker nu også aktiviteten lidt…

  Og når Hodja beskylder mig for det ene og andet (ligesom mr. fish lover) uden at jeg aner hvad han taler om, hjælper det unægteligt også på længden!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 16:09

 88. Undskyld MIB jeg ser først nu, at du skrev som citat – beklager. Undskyld 🙂 Præciseringen var alligevel på plads til andre.

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 16:27

 89. @”Hodja”: Jeg har på intet tidspunkt set og læst nogen steder på denne “blog”, at du tager afstand fra vold begået af hvide danskere? Er det fordi, du sympatisører med dem eller ikke har noget ønske om at gøre andre mennesker opmærksom på, at dét kan vi danskere også? Får det dit verdensbillede til at krakelere?
  Og så mangler du at svare mig på, om du kender forskel på “dit og mit”?

  Like

  Kommentar af maltesen — 22 august 2007 @ 17:10

 90. -> #90 Maltossen

  At der findes hvide/etniske Danskere, som begår kriminalitet er jo ikke noget argument for at importere udlændinge som begår dobbelt så megen kriminalitet, vel.

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 17:39

 91. -> 90

  Han forstår jo ingen ting… Glem ham og lad ham rådne op på lorte øen!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 august 2007 @ 20:21

 92. -> #91 Maninburka

  Joh, det kan du da have ret i, men man vil jo altid gerne hjælpe en (trods alt) landsmand i problemer, også selvom han er et værre tågehorn.

  Men jeg finder alligevel Maltossens politiske holdninger interessante. Selvom han herinde blot nøjes med at beskylde folk for at være psykopater, rascister og nazister, så er det alligevel lykkedes mig at støve lidt op hsit og pist. Han er idag medlem af Ny Alliance, men en anden debattør kunne fortælle, at haan før det var medlem af Kristendemokraterne, men blev halv-uvenner med dem og meldte sig ud. Hvis man kigger lidt i hans blog finder man hurtigt ud af, at Malte er kristen, hvilket selvfølgelig er fint nok.

  Vi har herinde indtil nu hovedsagligt koncentreret os om venstrefløjen og de kuturradikale, når vi har diskuteret hvem der ikke kan se truslen fra den radikale islamismen. Vi har efter min mening glemt at fokusere på disse naive kristne, som ser en ‘Lille sorte Sambo’ i enhver asylansøger, om denne ansøger hedder Osama Bin Laden. Det er disse kristne som fuldstændig forvrider og politiserer ‘næstekærligheds-budskabet’, og stiller sig skinhelligt op med slogans som eksempelvis “der er altid plads til en til i herberget”. Det er alle disse præster og biskopper som under dække af plus-ordet ‘dialog’ er parat til at give indrømmelser til selv de mest formørkede imamer a la ‘Stennings-Petersen’. Det er dem som demonstrativt politiserer deres prækner, og ‘forlanger’ amnesti til afviste asylansøgere. Og de er stensikre på at få MSM opmærksomhed hver gang.

  Dem skal vi ikke glemme når vi taler om hvem der (endnu) ikke har set islamismens fare. Faktisk, når det kommer til kammer mod islamiseringen af Danmark, så ‘frygter’ jeg mere alle disse naive Danskere end islamisterne selv.

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 20:59

 93. Jeg har sat focus på præsterne i ny og næ. Følg evt. tagget ‘præster’ her ude til højre.

  Men det er et stykke tid siden vir har hørt fra ‘præsteinitiativet’.

  Men der er også mange præster, der arbejder for os – skal man huske.

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 22:06

 94. -> #93 Hodja

  Der er en lille forening der hedder islam-kritisk netværk og de to fætre fra DF. Ellers kender jeg ingen.

  Like

  Kommentar af JensH — 22 august 2007 @ 22:25

 95. @80 Marie
  Du er enormt meget med til at fastholde kvinden(erne) i deres tørklædefængsel.
  Vi skal IKKE tilpasse os kvindefjenske diktatur idelogier, vi skal stille KRAV.
  Du får ikke den mest hjernvaskede, undertrygte og i nogen tilfælde analfabet(importeret kvinde uden skolegang) ind på arbejdsmarkede, ved at acceptere div. sække, for denne gruppe, er så funktionelt handicappet, så de alligevel vil blive taber. Du kan ikke skubbe/tvinge disse kvinder ind på et højtudviklet arbejdsmarked, hvis det eneste de forstår, er at recitere koranen og adlyde deres mand, for selvstændige er de desværre ikke. Så denne gruppe hjælper du ikke ved at acceptere tørklædefælgselt, tværdigmod.
  Den anden gruppe, der “frivilligt” påmontere sig tørklædet, er dem der indordner sig den idelogiske islam, der forbyder kvinder, at blive for “vestlige” gør de det, så er det en opdragelsestur til hjemlandet eller en tur ud fra fjerdesal!! derfor vælger de “frivilligt” tørklædet, for at slippe lidt væk hjemmefra!! de mangler modet (men det er også med livet som indsats) hvis de vil frigøre sig. Derfor bliver vi frie kvinder nødt til at gå i fortrop, og udfordre, skælde de stygge imamer ud, der vedholder, at tørklædet er et “beskyttelsesmiddel” mod voldtægt(Chendids udtalelse, dum imam) denne indirekte trussel, kan vi frie kvinder bedre går i kamp imod, for vi har forhåbentlig ikke familiemedlemmer, der ÆRES-DRÆBER os.
  Så er der gruppen af provokerende tørklæde bærer, der er så overbeviste i deres tro, og nyder deres dydighed og ser med stor forventning frem til, at den rette mand kommer og styrer deres liv, ifølge deres hjernvaskede tro på, at en 1400 år gammel bog har svaret på alt, og hjernen der alligevel er forvasket, kan slås fra, og disse kvinder stille og roligt ligger deres liv i mandens hænder, og koranens,de er frie for ansvar, de er blevet til tro koran vogtere, der ikke tillader andre kvinder, at forbryde sig mod deres idelogi islam.De vogter og forhåner de vantro, de kan ikke dyrke deres koran i hjemmet, men må med deres mænd og imamerne fornedre os andre. Vi andenrangsmenneskerne og de dødsdømte “koran frafaldne”
  Derfor fremmer det slet, slet ikke integrationen at spille disse gruppers forskellige spil, vi MÅ og SKAL sætte kvinden fri!!Kvinderne skal løses fra det undertrykkende bevægelseshæmmende og kvælende symbol på underdanighed for manden og koranen, same shit!!
  Der findes selvfølgelig flere grupper af tørklædefængslede kvinder, dette var bare et udsnit, på den forrykte idelogis MAGT over kvinderne.
  Forvrøvlet snak om, at tørklædet giver adgang til disse kvinders befrielse, er og bliver kun bekvemmelighedssnak og konfliktsky ind under gulvtæppet løsninger.
  TØRKLÆDET FORHINDRE INTEGRATION,

  Like

  Kommentar af li — 22 august 2007 @ 23:06

 96. @”Maninburka”: Jeg tror nok, at jeg fatter lidt mere end en tosse, der render rundt i en burka :mrgreen:

  @”Hodja”: Du mangler stadig på, om hvorledes du støtter hvide etniske danskere, der overfalder andre hvide etniske danskere, som det skete i Jylland for snart en uge siden. Desuden mangler du at give svar på, om du kan kende forskel på “dit og mit”? Hvorledes vil du have det, hvis en eller anden klædte din gris ud i naziudstyr og plantede en fjæs, grimt som det er, der ligner nazi-jonnis?

  Like

  Kommentar af maltesen — 22 august 2007 @ 23:33

 97. *Malte.

  Hvorfra ved du at den førnævnte notis er løgen??????

  Like

  Kommentar af Signe — 22 august 2007 @ 23:40

 98. ->94: Ud fra antallet af underskrivere på Præsteinitiativet må der være mange, der er imod tingenes tilstand.

  https://hodja.wordpress.com/2007/01/06/patetisk-fremm%c3%b8de-til-st%c3%b8tte-for-pr%c3%a6steinitiativets-hykleri/

  Islamkritisk netværk: http://inif.dk/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

  Like

  Kommentar af hodja — 22 august 2007 @ 23:53

 99. @96 RACIST malteboy
  Du kan ikke tillade dig, at kalde burkaklædet individer for tosser, når de nu frivilligt vælger en spøgelses tilværelse!!

  Like

  Kommentar af li — 23 august 2007 @ 01:20

 100. 99 -> li

  Jeg takker for at du tager de undertryktes perspektiv og hylder ligeberettigelsen… Fatter ikke at der ikke er flere der fatter det det?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 23 august 2007 @ 02:14

 101. Wau. nummer 100. Hodja, hvad er præmien?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 23 august 2007 @ 02:15

 102. -> #96 Maltossen

  “om hvorledes du støtter hvide etniske danskere, der overfalder andre hvide etniske”

  Så lad mig svare på spørgsmålet for 3. gang i denne tråd. Selvfølgelig er der ingen herinde som støtter voldlige overfald. Men det, at der findes kriminelle Danskere er jo altså ikke et argument for at importere udlændinge som er dobbelt så kriminelle, vel.

  Like

  Kommentar af JensH — 23 august 2007 @ 09:47

 103. @Signe: Jeg læste den tilfældigvis i Struer, hvor jeg den dag, hvor det stod i avisen. Faktisk stod det på forsiden af avisen i højre side.

  @”Hodja”: Du mangler stadig at svare, hvorledes du mener det er i orden at nazister helt umotiveret angriber andre mennesker eller ej. Desuden mangler du stadig at gøre rede for forskellen på “dit og mit”?

  Like

  Kommentar af maltesen — 23 august 2007 @ 17:06

 104. ->:103 Jeg mangler ikke spor i forhold til for mig uvedkommende personerer, der farer omkring med utallige uopfordrede, uvedkommende og uvederhæftige kommentarer.

  Like

  Kommentar af hodja — 23 august 2007 @ 17:10

 105. Maltesen for f…! Jeg kommer til at tænke på udtrykket: Hvis man bankede et stykke kul op i din anus, ville det blive til en diamant på tre uger!
  Få dig dog en kvind, noget kropsmassage, gerne i olie! og med levende lys og blid musik og rødvin!Så skal du se , verden ses i et helt andet skær!
  Tro mig , jeg ved det !

  Like

  Kommentar af PB — 23 august 2007 @ 17:52

 106. -> #104 Hodja

  Nu kalder Maltossen jo alle han er uenig med for ‘Nazister’, så derfor ville jeg bare lige spørge hvilke ‘Nazister’ han taler om denne gang, og hvilket voldeligt overfald har de begået helt umotiveret ?

  Like

  Kommentar af JensH — 23 august 2007 @ 18:19

 107. @”Hodja”: Når man vælger at køre en åben “blog”, må enten vælge at holde kommentarene åbne eller lukket alt afhængig hvordan man forholder sig til en demokratisk debat. Men, du mangler stadig at redegøre for dine holdninger om nazisternes umotiverede overfald på blandt andet en ung 29-årig kvinde i forbindelse med den overståede nazimarch, hvor bla. flæske-jonni fængslet for overfald på politifolk, der passede deres arbejde. Hvordan forholder du dig til den slags ting?

  Like

  Kommentar af maltesen — 23 august 2007 @ 18:48

 108. -> #107 Maltossen

  Nu føler jeg absolut ingen trang til at forsvare Nazi-Jonni og hans neaderthaler-venner, men de autonome og deres indvandrer-allirede (islamister) var hvis ikke helt uden skyld i at det udviklede sig voldeligt.

  I det hele taget, hvis dine autonome venner holdt sig væk ville Nazi-Jonni og hans venner slet ikke være interessante for medierne. Så ville de par håndfulde Nazier blive tiet ihjel.

  Like

  Kommentar af JensH — 23 august 2007 @ 19:00

 109. ->108 JensH

  Tal dog istedet med en dør eller en theske… Manden er en idiot, der har lært at skrive!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 23 august 2007 @ 19:25

 110. ->:107 Det er klart, at personer der opholder sig på bloggen uden at læse posteringerne, ikke aner en hujende fis om det. Det er så deres problem – ikke mit.

  Like

  Kommentar af hodja — 23 august 2007 @ 19:43

 111. -> #109 Maninburka

  Ja, det er vel ret beset ‘guds spildte ord på balle Lars’. Vi må jo nok erkende, at Maltossen ikke er den skarpeste kniv i skuffen, men man håber vel altid på at noget fornuft trænger igennem. Men du har sikkert ret i, at på Maltossen er det som at kaste perler for svin.

  Like

  Kommentar af JensH — 23 august 2007 @ 19:46

 112. @”Hodja” Nu er det lidt svært at tage posteringer, der ikke stammer fra “bloggeren” selv, men er “lånt” fra andre steder uden nogen form for tilladelse og dernæst er det lidt svært at tage en person, der gemmer sig bag et synonym, seriøst. Oven i det har jeg endnu ikke set dig tage afstand fra det spørgsmål, jeg flere har stillet dig, men som din lakaj “JensH” svarer på, på trods af, at de er stillet til dig og ikke vedkommende (måske fordi vedkommende føler sig overset af mig, da jeg har lagt vedkommende på is indtil vedkommende kan stave mit navn rigtigt)…
  Derfor: Du mangler stadig at redegøre for dine holdninger om nazisternes umotiverede overfald på blandt andet en ung 29-årig kvinde i forbindelse med den overståede nazimarch, hvor bla. flæske-jonni fængslet for overfald på politifolk, der passede deres arbejde. Hvordan forholder du dig til den slags ting?

  Like

  Kommentar af maltesen — 23 august 2007 @ 20:33

 113. @”JensH”: Det er spildte kræfter at henvende dig til mig, da du er lagt på is indtil du kan stave mit navn rigtigt. Desuden er mit spørgsmål henvendt til “Hodja” og ikke til dig…

  Like

  Kommentar af maltesen — 23 august 2007 @ 20:35

 114. -> #113 Maltossen

  Nu må du sgu bestemme dig, Maltossen!! Har du lagt mig på is eller hva’ ? I indlæg #112 skriver du til Hodja, st du har lagt på is, hvorefter du med det samme i indlæg #113 henvender dig direkte til mig.

  Der mangler noget konsekvens og disciplin, Maltossen!! Du har vist tjent i hæren, vel ?

  Like

  Kommentar af JensH — 23 august 2007 @ 20:58

 115. Angående #114

  det skulle have været:

  “Du har vist IKKE tjent i hæren, vel ?

  Like

  Kommentar af JensH — 23 august 2007 @ 20:59

 116. Det er op ad bakke…

  Har lige talt med nogle “fløjlmaver” fra nordjælland… “muslimer er da ikke et problem”…

  Jeg tror Maltesen vinder og jeg går træt i seng!

  Tillykke Maltesen…

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 23 august 2007 @ 22:26

 117. -> #116 Maninburka

  Før eller siden skal den multikulturelle virkelighed nok indhente dem. De kan ikke for evigt leve beskyttet i deres velhaver-enklave. Det skal den demografiske udvikling nok sørge for.

  Like

  Kommentar af JensH — 23 august 2007 @ 22:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: