Hodjanernes Blog

6 august 2007

Hvilken avis stammer citatet fra?

Den nye bog ’Skyld – Historien bag mordet på Antonio Curra’ rejser fornyet tvivl om, hvorvidt det var rigtigt at dømme den nu 20-årige Ferhat Kilic til udvisning af Danmark.

Hans far, mor og to yngre søskende emigrerer alle til Tyrkiet.

Her fire år efter mordet vover bogen at fortælle om nuancer og perspektiver i sagen. Såsom forskelle i Hizirs og Ferhats opvækst og sindelag og de sociale og samfundsmæssige forklaringer på, at det gik galt for netop de to drenge.

Har vi ikke hørt den om nuancer, pespektiver, sociale og samfundsmæssige forklaringer tilstrækkeligt mange gange?

8 kommentarer »

  1. Således gik det, da selv samme spørgsmål i selv samme sag blev forelagt menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. Begge mordere var født her i landet:

    Danske udvisninger står ved magt:

    De to tyrkiske fætre havde klaget over, at de ud over deres fængselsstraf bliver udvist fra Danmark for bestandig. Klagen blev begrundet med, at det ville krænke deres privatliv, men det har domstolen enstemmigt afvist som “åbenbart ubegrundet”.

    De ældste af de to fætre, der var henholdsvis 16 og 17 år på drabstidspunktet, klagede desuden med henvisning til forbuddet mod “nedværdig behandling efter straf”, men også denne påstand blev fejet af bordet med samtlige dommerstemmer.

    Kilde: http://universalgeni.wordpress.com/?s=antonio

    Like

    Kommentar af Universalgeni — 7 august 2007 @ 00:00

  2. nej, den ene var født her i dk.

    Like

    Kommentar af Universalgeni — 7 august 2007 @ 00:06

  3. Jeg gad godt se ophavsmaendene til bogen sige det samme havde det vaeret deres barn der var blevet myrdet paa gaden.

    Like

    Kommentar af Dansker i TN — 7 august 2007 @ 01:37

  4. 3. Dansker i TN –

    spørgsmålet er om de ikke ville have ageret med tilgivelse og forståelse af og for gerningsmændene – samt lagt skylden for drabet overpå det Danske samfund ?

    De her mennesker er i egen opfattelse humanister og kan ikke afvige een millimeter fra deres inkorporerede holdninger selvom det deres egne nærmeste skulle blive voldtaget, overfaldet eller myrdet .

    De er i min optik ikke humanister, idet de skelner mellem det Hvide Skidt og de Ædle Vilde .

    De er Globalister der intet har imod at medvirke til at udslette deres egne samfund, lande og kulturer til fordel for en Boblende og Sydende Gryde af multikulti/etniciteter .

    De ser stort på opdelingen af deres lande i parallelle samfund, hvor ballade, vold, kriminalitet af alle slags incl. mord er hverdagskost.

    Hvor rod og svineri i det offentlige rum er normen .

    Globalisterne skriver og taler imod deres egen kultur – gør hvad de kan, og har gjort dette i årevis, for at udslette bevidstheden om f.eks. Danmarks historie, gør hvad de kan for at gøre nyere generationer historieløse – og uden forbundethed med deres nationale oprindelse .

    Alt sammen( + naturligvis en fortsat tilvandring fra de arabisk/islamiske lande) en del af de faktorer, der skal mevirke til at opløse de etablerede samfund – de gamle Europæiske lande .

    Like

    Kommentar af vivi andersen (Islamofob) — 7 august 2007 @ 10:18

  5. Yes!! Hele familien rejser! Udvisniger er en fantastisk ting som vi bør benytte os meget mere af.

    Hvis DF vil have fremgang så skal de stille forslag om at udvisning skal være muligt – eller endnu bedre påbudt – i langt flere tilfælde end idag.

    Denne historie er en kæmpe succes for det danske samfund: Vi har formået at få hele familien til at flytte, og dermed forebygget et væld af problemer med familen i fremtiden, men også disse mennesker efterkommere!

    Tillykke Danmark, godt gået.

    Like

    Kommentar af AMB — 7 august 2007 @ 11:50

  6. Vivi, Ja jeg ved det. Det du skriver er rigtigt. Ikke desto mindre kan jeg tydeligt huske den stemning der var blandt den almene befolkning i starten til et godt stykke hen over midten af 90’erne, hvor der var en nogenlunde solid og bred accept af at “selvfoelgelig skal Danmark tage flere flygtninge”. Det var kun de aller, allerfaerreste der bare tilnaermelsesvis taenkte (jeg tillader mig at inddrage dig) som os.

    Det illusterer blot at naar det kommer taet nok paa, saa braster illusionerne.

    Hvad angaar den hoejeste meningselite, der er der nok ingen personlig doed eller ulykke der kan aendre deres billede fra utopi til realitet. Og det er de sidstnaevnte der udgoer den stoerste trussel mod vores civilisation for de underminerer vores even til at kaempe. Vi lever stadig i et lovsamfund og vil goere det en tid endnu, men krigen er paa vej.

    Like

    Kommentar af Dansker i TN — 7 august 2007 @ 18:10

  7. 4. vivi andersen (Islamofob) har en god pointe.

    Da Antonio Curra blev myrdet, blev hans far gjort opmærksom på, at det var en muslim, der havde begået mordet. Farens respons var (frit efter hukommelsen): ”Det kunne have været hvem som helst, som havde begået drabet”.

    Like

    Kommentar af Kresten Jensen — 8 august 2007 @ 11:03

  8. 7. Det vidste jeg ikke.

    Det er dog muligt at Curras far ikke var klar over forholdenes virkelige sammenhaeng.

    Like

    Kommentar af Dansker i TN — 9 august 2007 @ 03:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar