Hodjanernes Blog

27 marts 2007

Rekordsalg trods Muhammedkrise

Skriver metroXpress idag om Middelfartfirmaet Uhrenholt Holding, der producerer og handler med fødevarer verden over.

Omsætningen steg i 2006 med 25%.

metroXpress 27. marts 2007

Medierne indrømmer stadig ikke, at omsætningen hos flere danske firmaer er STEGET PÅ GRUND af Muhammedkrisen. Der er stadig mange, der netop køber dansk af samme årsag.

5 kommentarer »

 1. Selvfølgelig vil de selvhøjtidlige journalister ikke indrømme, at de tog fejl. Undersøgelser i kølevandet på Muhammed-“krisen” viste iøvrigt også, at nok var Danmarks renomme gået ned i den muslimske verden, men det var til gengæld gået op i den civiliserede del af verden, og det er trods alt vores vigtigste markeder.

  Jeg synes også at DI og Hans Skov Petersen er underligt tavse om dette emne for tiden. Hvem husker ikke hans bedemandsfjæs på TV, når han skulle forklare hvor katastrofalt denne “krise” var for Danmark og Dansk eksport.

  Danmark trådte i karakter i.f.m. Muhammed-“krisen”, og har velfortjent fået respekt for det i den civiliserede del af verdenen.

  Hvis ordet “krise” endelig skal bruges om denne sag vedrørende JP’s tegninger, så er det en krise for den muslimske verden. Resten af verdenen sad jo og rystede på hovedet over deres fuldstændig hysteriske opstandelse over et par harmløse tegninger. Hver gang de fra nu af hyler op om “respekt” vil alle ikke-muslimer med det samme tænke på denne sag, og atter engang ryste på hovedet.

  Like

  Kommentar af JensH — 27 marts 2007 @ 14:34

 2. Det er jo det, jeg hele tiden har sagt. Selvfølgelig har vi tjent på det.

  Vestens masser er demokrater og går ind for ytringsfrihed. Langt de fleste støtter os derfor, og da deres købekraft er langt den største, er det overhoved ingen overraskelse at vi tjente på “krisen”.
  Lad os få nogle flere af den slags “kriser” som promoverer Danmark hos vores sande venner, og som gør vores fjender sure.

  Like

  Kommentar af Holme — 27 marts 2007 @ 17:58

 3. ARLA..ha..ha..ha dette vi vil skide på, at i stener jeres kvinder, behandler dem værre end de mest afskylige “hestetransporter” der kan få tårene frem hos en minister…bare vi får vores penge/indtjening….så lovpriser vi jer for jeres svinske !! behandling af jeres bokseboldekvinder!! føj ..føj..for pengeliderlighed OG DOBBELTMORAL…ARLA=penge før kvinde/menneskerettigheder..føj
  PS. kvinder er også mennesker og har samme rettigheder og forpligtigelser som mænd …husk DET halvsvenske !! ARLA

  Like

  Kommentar af li — 27 marts 2007 @ 18:28

 4. Ja, det er vel egentlig ikke så overraskende. Jeg tror som sagt på, at branded “et lille land, som helt alene stod imod rigtigt mange religiøse fantikere” er gået rent ind hos rigtig mange i det store udland. Også demokratiske kræfter i mellemøsten stod på vores side, så vidt jeg ved(finder måske et link på det senere), så jeg tror, at vi har tjent på sagen.

  VH
  Jacob

  Like

  Kommentar af Jacob A — 28 marts 2007 @ 15:42

 5. ->3: “Lad os få nogle flere af den slags “kriser” – det har jeg slået til lyd for flere gange her på bloggen 😀

  Like

  Kommentar af hodja — 28 marts 2007 @ 16:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: