Hodjanernes Blog

26 marts 2007

Kirker frygter spioner

Muslimer, som lader sig døbe, risikerer at blive dræbt bagefter. Derfor har danske kirker indført forholdsregler

»Dåb er et følsomt emne. Enhver, som går fra islam til kristendom, vil opleve en konsekvens i sit liv. Nogle får en dødsdom i deres hjemland. Mange oplever, at deres familie, venner og netværk slår hånden af dem. Derfor beskytter vi folk mod, at deres dåb bliver fotograferet eller filmet. Så kan de bagefter selv bestemme, om de vil være synlige kristne eller hemmelige kristne,«

siger præsten Massoud Fouroozandeh, der har beskrevet sin konvertering til kristendom i bogen ‘Den forbudte frelse’.

Læs det hele på Avisen

Spionage er åbenbart på mode lige for tiden.

17 kommentarer »

 1. Og så kom Maltesen igen sine islamistiske venner til undsætning ved at skifte emne.

  Like

  Kommentar af JensH — 27 marts 2007 @ 12:58

 2. Maltesen bliver slettet fremover, hvis han ikke holder sig til emnerne. Og det er ikke alene her på bloggen.

  Like

  Kommentar af hodja — 27 marts 2007 @ 13:55

 3. Hvorfor ikke lade ham udstille sine tåbeligheder, så vi har noget at grine af?

  Jeg er imod censur, selv sletter jeg kun indlæg sendt af ham der “Anonymous”.

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 27 marts 2007 @ 17:13

 4. Tonen! min ven – tonen 🙂

  Han bliver ikke slettet – hvis bare han forholder sig en smule til emnet. Trusler bliver slettet. jeg lader kun trusler i form af fatwaer stå 🙂

  Det er også i solidaritet med Universalgeniet, som han nu generer i udtalt grad. Han har iøvrigt en latterlig post om Universalgeniet og jeg idag.

  Like

  Kommentar af hodja — 27 marts 2007 @ 17:36

 5. Sandheden er ile set hos de anonyme fjolser i form af grisen Hodja og “Universalgeniet”.
  Jeg har bare givet andre muligheden for at gøre det samme over for jer, som I gøre over for os andre, som ikke deler jeres menneskefjendske synspunkter.
  Ved at åbne en debat om jeres holdninger på min blog, er I da velkommen til at komme og forsvare jer, hvis I vel og mærke tør. I et demokratisk samfund findes der ikke noget mere latterligt end dem med et udtalt menneskefjendsk synspunkt end dig og “Universalgeniet”.
  Hvis du, Hodja, sletter mine indlæg, hvis de efter din mening ikke forholder sig til emnet, går jeg stærkt ud fra at det også gælder for dine medløbere? Eller lader du igen dobbeltmoralen sejre igen?

  Like

  Kommentar af maltesen — 28 marts 2007 @ 10:03

 6. ‘Sandheden’ kan du udstille på din egen blog, lige så meget du vil. Og her må du gerne diskutere emnerne. Men hvis du truer mig, andre bloggere og meddebattører finder jeg mig ikke i det. Og dit sprogbrug tyder ikke på den store tolerance og menneskekærlighed. Og at kalde Universalgeniet og undertegnede menneskefjendske viser tydeligt, at du ikke læser, hvad vi skriver. Fat lige, at ikke alle har de samme meninger som du.
  Og sidst men ikke mindst: hvordan en blog bliver redigeret og sammensat er ikke op til dig som smagsdommer.

  Like

  Kommentar af hodja — 28 marts 2007 @ 10:42

 7. @Hodja: Det eneste, som jeg gør, er at udstille dine dumheder og menneskefjendske indstillinger over for andre mennesker. At true dig, vil være spild af tid.
  Tilgengæld gør du dig til smagsdommer over for mine meninger, mens dine medløbere tilsyneladende kan slippe fra lidt af hvert uden nogen form fra reaktion fra dig. Hvis du ikke kan tåle, at jeg så sætter tommelskruerne i over for dem, skulle du måske få lidt shår på brystkassen og mane dig lidt op i stedet for og sætte en grænse for dine medløbere.
  Jeg har en stor tolerance og menneskekærlighed, hvilket mit sidste indlæg på egen blog, hvist også viser. Tilgengæld bryder jeg mig slet ikke om personer, som for det første dækker sig ind under synonymer. Den slags personer har jeg ikke den store respekt for.
  Efterfølgende er det meget sigende om dit eget smagsdommeri, når personer som mig selv, kommer med andre meninger end den gængse på denne “blog”, bliver man i uhørt stil svinet til uden at du griber ind over for det. Hvis du ikke selv kan maner dig op til det, må dine medløbere bare finde sig i, at jeg bruger grovfilen over for dem.

  Derfor har jeg udstillet dig og “Universalgeniet” og jeres menneskefjendske holdninger på min blog, mens jeg også har skrevet en historie fra det virkelige liv om en fyr fra Iran, der er flygtet fra regimet og nu bosiddende i Danmark, hvor han knokler røven ud af bukserne, mens personer som jer sidder og sviner ham til.

  God fornøjelse med at læse det…

  Like

  Kommentar af maltesen — 28 marts 2007 @ 10:58

 8. Min fulde støtte til det RØDE kort og karantæne til hr. Maltesen.

  Han har fået to gule kort og fortsætter på trods af dette manisk – måned efter måned – i samme stærkt negative rille, kun med chikane som formål.

  Like

  Kommentar af Antisalafisten — 28 marts 2007 @ 11:00

 9. Hvor grov filen må være bestemmer jeg.
  Og jeg sviner ikke enkeltpersoner til, medmindre de er ualmindeligt kriminelle eller fundamentalistiske.
  Og der er personer, der mener, at jeg skal beskytte dig mod at udstille dine dumheder ved at slette dig 😀

  Like

  Kommentar af hodja — 28 marts 2007 @ 11:16

 10. @Antisalafisten: Nope, jeg svarer bare igen på det negative spor, som den anonyme Hodja og hans medløbere sætter for dagen. Hvis I ikke kan tåle kritikken, kan I jo bare respekterer andres holdninger. Jeg har læst flere steder, da en eller anden anonymon person under dække at leje “Lene Esbersen” prøvede at svine mig til på min egen blog, hvorefter nogle af mine faste læsere gik til modangreb her og hos “Univesalgeniet”, hvor de også fik med grovfilen af nogle af jer, fordi I ikke repsketer andres meninger i et demokrati.

  @Hodja: Heldigvis har du intet at skulle have sagt over for min blog. Og jeg nævnte ikke dig, men dine medløbere som åbenbart ikke forstår noget så simpelt som demokratiske spilleregler i et demokratisk land. Var der nogen, som nævnte ordet “dobbelmoralsk”?

  Like

  Kommentar af maltesen — 28 marts 2007 @ 11:44

 11. Hvis der er nogen, der er menneskefjenske og overtræder samtlige menneskerettigheder, er det da profeten muhammed og hans medløber

  Like

  Kommentar af li — 28 marts 2007 @ 11:56

 12. @Li: Så vidt vides, er Muhammed død for temmelig længe siden, så det er lidt svært at beskylde en afdød profet for det, der sker i dag…

  Like

  Kommentar af maltesen — 28 marts 2007 @ 12:24

 13. -> #12

  Det er ikke så meget Muhammeds person der er farlig eftersom han er død. Det er mere den religion, (eller idelogi snarre) han har efterladt sig, som er problemet.

  Like

  Kommentar af JensH — 28 marts 2007 @ 12:37

 14. Hvis Malthesen virkelig er sådan, som han præsenterer sig i tekst og billede, forstår jeg udmærket, hvorfor han er så desperat opmærksomhedssøgende. Stakkels, lille mand, dog…

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 28 marts 2007 @ 13:24

 15. @JensH: Hvad med den ideologi, som du og resten pøblen hos den anonyme Hodja, lever efter? Og hvis islam er en ideologi, er kristendommen og jødedommen det også…

  @Anna Lyttiger: Typisk for personer med et menneskefjendsk livssyn at skrive den slags. Og så kan du ikke engang finde ud af at skrive mit navn korrekt…

  Like

  Kommentar af maltesen — 28 marts 2007 @ 13:53

 16. #15 -> Gab.

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 28 marts 2007 @ 14:52

 17. @Anna Lyttiger: Og det er præcis den måde flertallet af danskerne reagerer over for dine menneskefjendske holdninger, fordi der er ingen ræson i indholdet…

  Like

  Kommentar af maltesen — 28 marts 2007 @ 20:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: