Hodjanernes Blog

25 marts 2007

Inklusion og affirmative action

Institut for Menneskerettigheder afholdt den 7. februar 2007 en høring på Christiansborg om regeringens forslag til et klageorgan for diskrimination.

Her fortalte miljøtossen Sten Gade (SF) om, hvordan han har set lyset i Manchester, UK:

“Danmark bør spejde mod Storbritannien og Manchester for at lade sig inspirere til vores udlændingepolitik. I Manchester taler man ikke om integration, men om inklusion. Indvandrerne skal optages betingelsesløst i samfundet. I Manchester stiller man ikke krav om tilegnelse af Storbritanniens kulturelle værdier og normer; ej heller kendskab til det engelske sprog er nødvendigt for at blive inkluderet i samfundet.”

Manden aner ikke, hvad han taler om. Det lys han har set derovre har været med de størst tænkelige skyklapper på. Og det parti tænker Socialkammeraterne at danne regering med.  Det vil sige, at hvis en kannibal kommer til Danmark, skal vi acceptere hans lidt aparte spisevaner? Og alverdens kvindeforagtende kulturer skal have lov at slå deres folder uden indblanding og med SF’s velsignelse? Nu er I advaret.

Folketingsmedlemmet fra Socialkammeraterne Bjørn Medom Nielsen (hvem har nogensinde hørt om ham?) gik stærkt ind for ‘affirmative action’, et begreb fra USA, der betyder:

“at ansøgere fordeles på basis af deres racemæssige tilhørsforhold, således at eksempelvis sorte amerikanere med lavere gennemsnit kommer ind på et universitet før ansøgere af europæisk eller østasiatisk afstamning, der har højere karaktergennemsnit end sorte.”

Ja det lyder rigtig socialakrobatisk. I er advaret endnu en gang.

Kilde: Dansk Folkeblad no 1, 2007

12 kommentarer »

 1. En ting er at skulle høre en masse multikulturelt fuldmandssnak fra en SF’er, men at skulle høre en socialdemokratisk MF’er gå ind for ‘positiv særbehandlig’ er lidt overraskende, specielt når man tænker på Socialdmokaratiets traditionelle holdninger i uddannelsespolitikken.

  Lige siden den såkaldt ‘progressive’ skole blev indført i midten af 1970’erne, (hvor faglighed var bandlyst), har man kunne konstatere, at en vis mændge elever ‘gik tabt’ i dette skole-system. Denne gruppe gik ud af skolen som rene analfabeter. Undersøgelser har vist, at det drejer sig om op til 17-18 %. Disse elever kommer meget ofte fra socialt dårligt stillede (danske) familier, men dette faktum har utroligt nok ikke raget socialdemokratiet en høstblomst.

  Men nu hvor det drejer sig om u-inviterede tilvandrede udlændinge er der slet ingen grænser for hvor langt Socialdemokratiet er parat til at gå. Selv en så tåbelig ting som ‘affirmative action’ er man parat til at tage i brug.

  Det rejser naturligt spørgsmålet: Hvis interesser varetager Socialdemokratiet ? Det er ihvertfald ikke Danskernes.

  Like

  Kommentar af JensH — 25 marts 2007 @ 11:37

 2. Ingen af disse 2 siger noget der ikke kan sanktioneres af EU jvf. de aftaleforhold, der er indgået mellem EU og de Arabisk /islamiske lande !

  De VED udmærket de er EU-korrekte .

  Like

  Kommentar af vivi andersen — 25 marts 2007 @ 18:26

 3. SFeren og socialdemokraten må have behov for akut lægehjælp, de kan da ikke leve i den samme verden som jeg.
  Vi kan hjælpe indvandrere, men derfra og til særbehandling, er der så langt, at jeg siger fra.
  Jeg forstår heller ikke hensigten med deres udtalelser, en politiker ønsker selvfølgeligt at blive genvalgt, men på denne måde skræmmer de alle potentielle vælgere bort.
  Selvfølgelig findes der også vælgere med samme standpunkt som beskrevet i artiklen, men jeg tvivler på, at der er nok til et mandat, og skulle det modsatte være tilfældet, kan jeg kun sige:”Gud bevare Danmark.”

  Like

  Kommentar af Jørn Boye — 25 marts 2007 @ 19:58

 4. Fint, så man mener, at imamer frit kan prædike/udbrede kvindehadske holdninger, ligge os kvinder for had og indpakning i div. sundhedsskadelige tøjstykker!! Nej, de skal sgu på skolebænken igen eller for første gang ! Vi skal ikke acceptere/respektere at en hel gruppe bliver gjort til andenrangsmennesker, og undertrykt pga en uoplyste idelogi…det jo rent nazi forfølgelse, af en gruppe kvinder…ALLE er vel enig om, at jødeforfølgelsen var forkastelig….Hvorfor skal vi kvinder så finde os i denne grusomme brutale behandling (se Iran og div islam regimer) dette apartheit helvede skal ikke udøves/prædikes her i landet, de herre imamer, kan NU begynde at prædike om/ fordømme deres “brødre” i Iran m.fl OG de grusomme talibaner…

  Like

  Kommentar af li — 26 marts 2007 @ 02:16

 5. # 4

  Jo tak -men du/vi er desværre oppe imod hele det vedtagne EU-Mediterranien projekt, hvis endemål ER et Europa omkalfatret til et Eurabia .

  Efter endt læsning sidder man med den opfattelse, at de værste fjender af de Europæiske lande og befolkninger er EUs egne ledere .

  Tag på biblioteket og lån ” De binder os på mund og hånd”- Forskningsforlaget Rafael – hvor et afsnit beskriver en del af hvad det er der foregår med Europas lande.

  Like

  Kommentar af vivi andersen — 26 marts 2007 @ 06:56

 6. Kulturberigelse er dejligt. Nedenstående er naturligvis også DFs skyld:

  http://www.news.com.au/story/0,23599,21420231-2,00.html

  Like

  Kommentar af Oplysning om kulturberigelse — 26 marts 2007 @ 12:53

 7. #5 tak for foreslaget, vil fremskaffe den imorgen, lyder interresant, er skeptisk overfor dette knæfalds EU

  Like

  Kommentar af li — 26 marts 2007 @ 23:21

 8. Tak Hodja for dit link, får den og Michaels J. bog d 3-4 april. Har nemlig stor erfaring for, ønsker du upolitiske korrekte bøger, som jeg ynder at læse, jamen så er de ikke på boghylderne i de mange (2) boghandler kæder, og når du så skal bede de “boglærde” om at “hente” dem hjem, er det med et politisk stramt “hoved” det bliver gjort med, Prøv at observere det-griner

  Like

  Kommentar af li — 27 marts 2007 @ 20:35

 9. Mon ikke det er den tankegang “Affirmative action” der er en del at den finans krise vi er i lige nu ??

  Like

  Kommentar af Santor — 20 oktober 2008 @ 09:40

 10. […] eliten mener med ‘det inkluderende samfund’, har Steen Gade (SF) oplevet i Manchester UK: “Danmark bør spejde mod Storbritannien og Manchester for at lade sig inspirere til vores […]

  Like

  Pingback af ‘Førstegenerationsdansker’ « Hodjanernes Blog — 23 august 2011 @ 14:35

 11. Der har været “Affirmative action” i Danmark siden 70`erne.

  Like

  Kommentar af Viking — 24 maj 2012 @ 21:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: