Hodjanernes Blog

16 marts 2007

Groft sagt

Forslag til DR

Det er nemt at pege fingre, når andre sidder i suppedasen, som nu Danmarks Radio. Det kan de selv være ude om, siger mange, men skadefryd løser jo ikke problemerne, og Groft sagt vil hellere foreslå konstruktive løsninger.

Derfor skal anbefalingen til DRs øverste sovjet lyde: indstil de dyre opdragelseskampagner, overlad børneopdragelsen til de voksne og lad de voksne i fred. Hermed være ikke sagt, at tilbageholdenhed med de folkeopdragende foranstaltninger ville have løst alle DRs økonomiske problemer, men det kunne have været et godt tilskud, og meget vil endnu kunne indhentes, hvis man udviser lidt ideologisk askese i den kommende tid.

For hvad har det ikke kostet med al denne folkeoplysning, hvoraf man umiddelbart kan mindes kampagnerne »Racister skal hakkes til medister«, »Kjærsgaard og Hitler – samme kamp«, »USA – den Store Satan«, »På kanten af konventionerne« , »VKO – forbrydelsens element«, »Palæstinenserne – vor tids jøder«, »På niddingsfærd i Irak« samt »Islam – fredens og fremtidens religion«?

Og ikke nok med det. De aktuelle politiske meningsmålinger tyder heller ikke på, at DR-kampagnerne har haft den ønskede effekt. Så hellere spare pengene fra nu af og så se at få bygget koncertsalen færdig.

Lars Hedegaard i Berlingske 16. marts 2007

1 kommentar »

  1. Noget er der galt i DR.
    Sverige og Norge producerer en sendetime hhv. 10.000. og 13.000 kr. billigere end DR.

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 17 marts 2007 @ 13:02


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: