Hodjanernes Blog

4 marts 2007

Ber imamer om hjelp mot voldtekt

Menn med utenlandsk opprinnelse står bak 65 prosent av voldtektene og voldtektsforsøkene i Oslo. Nå ber Voldtektsutvalget imamene sette voldtekt og norsk kvinnesyn på dagsordenen.

Mere på Aftenposten

Man kommer til at tænke på om det er at sætte ræven til at vogte gæs. Det tager ikke lang tid at google sig frem til citater som disse:

En imams udtalelser om, at kvinder er satans instrument mod mænd, udstiller endnu engang dilemmaet mellem at have ytringsfrihed og samtidig tolerere holdninger, der er i direkte modstrid med vestlige værdier om lighed og frihed.”

“Men det ændrer jo ikke på, at en stor del af indbyggerne i de lande, hvor islam er den største religion, ikke bryder sig om den måde, vi lever på i de vestlige lande. De bryder sig ikke om vores madvaner, kvindesyn, frihedsrettigheder, demokrati, og at de mener, vores religion er forkert, siger Jan Lindhardt.”

Det tilbagestående og kvindefjendske islamiske syn bliver reproduceret hver eneste dag ved hjælp af det religiøse apparat i indvandrermiljøer. Moskeer, imamer, religiøse skoler og de religiøse organisationer er med til at producere og reproducere dette kvindesyn.”

“I dag er der ingen dansk uddannelse af imamer, og resultatet er uhyggeligt. Folk med et fortidigt og forfærdeligt menneske-, samfunds- og kvindesyn slår sig op som de fremmeste fortalere for islam i Danmark. Senest har diskussionen om omskæring vist, at mange imamer er fuldstændig ude af stand til at gebærde sig i et moderne samfund”, udtaler Morten Homann.

Så man tager sig til hovedet og spørger – hvad tænker de på i Norge?

5 kommentarer »

 1. og svaret er!!,(desvære) de tænker,(heller) ikke i norge!!,(sounds like the hr maltesen country up there??)

  Like

  Kommentar af mogens — 4 marts 2007 @ 01:57

 2. Man ska in VÄDJA eller BE imamer om något.

  Man ska KRÄVA att de som flyttar in som – i många fall blir försörjda för livet – gäster i våra länder, SKA rätta sig efter våra lagar.

  Och vid våldtäkt ska de alltid utvisas på livstid. No mercy!

  Bra blogg!

  Mvh

  /FS

  Like

  Kommentar af Fröken Sverige — 4 marts 2007 @ 03:47

 3. I Norge gør de vist som mange danskere: tænker med det, de sidder på.

  Like

  Kommentar af tabuka — 4 marts 2007 @ 11:00

 4. I Møllegade i København sætter de nu handling bagved ordene. De trækker bukserne af dem, de ikke kan lide og lader dem gå hjem med blottet agterspejl.
  En god begyndelse og advarsel til muslimerne også.
  Opfør jer ordentligt, eller I mister bukserne. Sådan!!!
  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 4 marts 2007 @ 14:27

 5. Ville man trækker de Kristne præster ind som rådgivere ?

  Næe.

  At tildele imamere denne rolle er en uudtalt accept af den igangværende dhimmisering af eget land .

  Hvilken rolle imamere, ayatollahere og muftiere har og skal have blandt de Arabisk /Islamiske landes befolkninger er disse landes eget valg.

  Men at de Nordiske, og øvrige Europæiske, landes befolkninger, ved hjælp af egne poltikere og den demograifkse udvikling, skal acceptere tilsvarende Arabisk /Islamiske tilstande i egne lande til dette skal vi sige klart og tydeligt NEJ !

  Enten accpeterer man den sekulære, demokratiske praksis – og kan man ikke dette som muslim må man rejse tilbage til oprindelseslandet.

  De af vores politikere, der vover at medvirke til indførelsen af sådan forhold her i Europa skal gennem den demokratiske proces – valget- fjernes fra deres poster .

  At Ikke-muslimere overhovedet kan komme på den ide at ville indrage imamere fortæller noget om, hvor lidt de Vantro har indsigt i, og viden om idelogien Islam .

  Like

  Kommentar af vivi andersen — 5 marts 2007 @ 08:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: