Hodjanernes Blog

2 marts 2007

Når unge bøller besætter socialdemokratiets ejendom

Så tager det Helle Thorning 1 time at få dem fjernet.

Når unge bøller besætter andres ejendom, så tager det flere år at få dem fjernet.

6 kommentarer »

 1. http://mail.forum.dk/Default.aspx

  Like

  Kommentar af senda — 2 marts 2007 @ 23:36

 2. @Hodja: Har du overhovedet fuldt med i noget som helst? De stedet, som de har besat har det ikke taget lang tid at få dem fjernet fra?
  Sådan er det, når man er anonym, så kan man heller ikke have så megen indsigt…

  Like

  Kommentar af maltesen — 4 marts 2007 @ 06:21

 3. Her ses hr. maltesen der af en eller anden årsag ser sig som talsperson for anonyme bloggere der i følge ham har fået nok ( find venligst selv det rette indlæg fra hr. maltesen )i færd med at forklare lidt om anonymes indsigt.

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 4 marts 2007 @ 07:24

 4. @Peter Buch: Da jeg ikke lider af personlighedsspaltning, kan jeg umulig være talsperson på andres vejende og hvad har det overhovedet at gøre med det her????

  Like

  Kommentar af maltesen — 4 marts 2007 @ 17:33

 5. Ja det må hr. maltesen nok selv vide. Hvormange anonyme – altså personer uden indsigt i følge hr. maltesen- af de omkring 730.000 bloggere hos wordpress der er en mindre udbyder har hr. maltesen oplevet opbakning fra?

  https://hodja.wordpress.com/2007/02/28/islam-skal-fylde-mere-i-k%c3%b8benhavn/#comments
  28 February , 2007
  Tal er indlæg nummer i ovennævnte link:
  11 Ellers kan I jo bare fjerne jer fra blogland, så vi andre slipper for jeres småracistiske tendenser. Comment by maltesen
  12 På hvilke vegne skriver hr. maltesen mon “vi” i indlæg 11, eller er det blot brugen af pluralis majestatis der breder sig selv hos hr. maltesen – for “lidt kongelig har man lov at være”? Comment by Peter Buch
  13 Det er, hvad jeg hører og læser hos bloggerne på wordpress.com, som har noget mellem ørene. Folk er trætte af den forurening, som kommer fra de blogs, som styret af den anonyme Hodja, siad, “universelgeniet” og danmark, fordi det har intet med blogging at gøre. Comment by maltesen
  15 “Vi” og “folk” jamen dog, det lader til at hr. maltesen af en eller anden grund ser sig som talerør for nogle anonyme og som smagsdommer – måske de anonymes smagsdommer? – for hvordan andre blogger.
  Er folk virkelig så nervøse for at give udtryk for deres mening at de ikke selv kan skrive, hvis de er ueninge med ytringer her, er det naturligvis godt hr. maltesen er der for at gøre det for dem.
  Men jeg synes ikke hr. maltesen skulle optræde som talsperson uden at nævne hvormange der er tale om, han mener at repræsentere. Comment by Peter Buch

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 5 marts 2007 @ 01:50

 6. @Peter Buch: Jeg henviser til de rigtige bloggere, hvis du overhovedet ved hvad bloggere er. Det er nogen, som temmelig trætte af disse racistiske ‘blogs’, som bl.a. hodja står bag.
  De vil gøre sig selv og os andre en kæmpe tjeneste ved at forsvinde fra wordpress.com. WordPress.com skal ikke fungere som et talerør for racisme. I kunne jo smutte over på blogger.com, hvor andre af jeres ligesindede findes i forvejen.

  Like

  Kommentar af maltesen — 6 marts 2007 @ 09:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: