Hodjanernes Blog

28 februar 2007

De konkrete forslag

Filed under: Demografi, Dhimmi, Immigration, Islam, Politik, Politisk korrekte — Hodja @ 11:01

original.jpg

6 kommentarer »

 1. Det er jo fuldstændig grotesk.
  Hvornår blev danskeren sådan en underdanig ja-siger?

  Like

  Kommentar af Holme — 28 februar 2007 @ 11:34

 2. Indtil nu har det været sådan at vi har religionsfrihed, men ikke religionslighed i Danmark.

  Vi har en folkekirke som er understøttet af staten og en folkekirkem, der omvendt langt hen af vejen har støttet op om staten. Det synes jeg er en fin ordning.

  Der er desværre nogle præster, der har svært ved at acceptere denne sammenhæng og en masse islamister, der gerne vil have lavet om på.

  Jeg synes man skal bakke op om den nuværende ordning. Hvis det ikkeholder i længden, må det blive et samfund, hvor religion fjernes fra det offentlige rum, det åber jeg ikke, men det vil trods alt være det næstbedste. Vi skal ikke have muslimske fridage og vi skal ikke have muslimske bederum på arbejdspladserne eller halal og kosher mad i offentlige institutioner, en væsentlig del af indtægterne til at drive disse institutioner kommer jo fra bacon eksporten. Når vi holder børnefødselsdage, så serveres der røde pølser, selv de muslimske kamarater, der kommer med synes det smager godt, vi har dog lovet ikke at fortælle det til deres forældre.

  Skik følge eller land fly.

  Like

  Kommentar af Alfred Hansen, Sø Søby — 28 februar 2007 @ 11:41

 3. Holmes karakteristik er helt rigtig: Grotesk er et rammende ord. Det er uhyggelige perspektiver der åbnes, hvis der skal til at være religiøse kontrollanter, der skal gå rundt og sikre, at de troende nu osse får den vejledning de har behov for. Der er jo her slet ikke spørgsmål om vejledning i spørgsmål om integration, men alene at præster (dvs imamer) udøver autoritet over de øvrige muslimer. For vi ved jo godt at det er islam der er på dagsordnenen.
  Og betænk følgende: Akkari eller en ligesindet ansættes som cirkulerende imam, og frekventerer otte børnehaver og seks skoler hver måned. Hans vejledning af børnenes religiøse identitet vil blive en alvorlig trussel imod “kulturmuslimer”, som risikerer et pres både fra kammerater OG fra den religiøse autoritet – en udgrænsning som en “ikke rigtig muslim”.
  Ville man tolerere at en folkekirkepræst kom for at inspicere de danske børns kunnen udi katekismus og Mose Lov? Næh, der ville sgu blive et ramaskrig.

  På længere sigt truer en styrkelse af de religiøse kræfter i offentligheden også helt almindelige ateisters ret til ikke at tro og til at kritisere de, der tror, og det de tror på. Disse forslag vil skabe et afgrænset segment af rettroende, som har særstatus og får særbehandling, det vil være en afsondret gruppe, skilt ud ved sine særlige religiøse “rettigheder” (som imamerne kontrollerer), og det vil de facto være en indførelse af apartheid i Danmark – jeg ser for mig skiltet på omklædningsrummet, og vel snart også bænken i parken: Muslims only.

  Men skriver nogen: Whites only – så skriges der racisme…

  Like

  Kommentar af .sfw — 28 februar 2007 @ 13:55

 4. Nej, selvfølgelig skal vi ikke begynde at indrette os efter muslimernes ideer. Vi kunne have det så godt i Danmark, der er ingen grund til at ændre forholdene for at behage muslimerne. Kan de ikke lide lugten i bageriet, må de bare gå.
  Det er vel ikke vigtigt for os at beholde dem her.

  Like

  Kommentar af tabuka — 28 februar 2007 @ 14:00

 5. Og hvad siger Thøger Selvfeden Halalleglad? Ingenting, han leger struds!

  Måske er han klar over, at hans konto for, at tilslutte sig åbenlys idioti, er opbrugt!?

  Like

  Kommentar af ideogkoncept — 28 februar 2007 @ 16:33

 6. #3 – Apropos racisme, se: http://littlegreenfootballs.com/weblog/?entry=24600_Saudi_Arabia_Attack_Update&only

  Like

  Kommentar af ideogkoncept — 28 februar 2007 @ 17:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: