Hodjanernes Blog

16 februar 2007

Et terrorangreb i Danmark vil gavne Anders Fogh

Filed under: Citater, Film, Islam, Loonies, Oplysning om islam, Terrorism — Hodja @ 00:39

Zentropas filminstruktør Manyar Parwani planlægger den første film om terror i Danmark.

Terroren planlægges selvfølgelig af PET, og en stakkels uskyldig muslim trues til at udføre den.

Instruktøren siger envidere:

“Det vil gavne Anders Fogh, hvis der fandt et terrorangreb sted i Danmark. Det er så nemt at udpege bestemte muslimer som terrorister, men de værste er i virkeligheden Vestens mænd i fine jakkesæt, der tusindvis kilometer væk trykker på røde knapper og sender missiler mod et andet land, mens de taler om at levere demokrati og frihed. Jeg har faktisk mere sympati for den 15-årige dreng, der tager en bombe på sin krop.”

Nyhedsavisen 15. februar 2007

Zentropa er det helt rigtige sted for denne gut, der også siger, at enten bliver filmen fantastisk eller noget lort. Så lidt selvindsigt har han da.

16 kommentarer »

 1. Det er perverst, alle mulige repraesentanter fra lav-kulturene rundt om i verden valfarter til Vesten, for siden at angribe vores samfundsorden, en orden som muliggoer at de kan leve i frihed og velstand og i lighed for loven, en luksus som er uopnaaelig i deres egene lande.

  Hvis typen har mere sympati for selvnords-bomberen, hvorfor saa ikke flytte til Palaestia….

  Hykler er manden.

  Like

  Kommentar af Dansker i TN — 16 februar 2007 @ 00:52

 2. “Jeg har faktisk mere sympati for den 15-årige dreng, der tager en bombe på sin krop.”

  Hvem i alverden har lukket den psykopat ind i landet !!! Den slags sindsyge holdninger hører til på Gaza-striben, og ikke i et civilseret samfund som vores.

  Like

  Kommentar af JensH — 16 februar 2007 @ 00:57

 3. ja,og måske,den “gode” manyar parwani,kunne lade hr.maltesen have hovedrollen,som den “sympastiske” lille (småfede) uduelige dreng!!!

  Like

  Kommentar af mogens — 16 februar 2007 @ 01:56

 4. Har du et link til den historie? Jeg kunne ikke finde noget?

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 16 februar 2007 @ 03:07

 5. http://avisen.dk/foerste-danske-film-om-terror-140207.aspx
  Dette foroven er linket.

  Ja, JensH hvem står mon bag tilstedeværelse af flere og flere terrorsympatisører?

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 16 februar 2007 @ 07:52

 6. OK – jeg skrev bare af efter papirudgaven.

  Like

  Kommentar af hodja — 16 februar 2007 @ 07:53

 7. Via Zentropa og psykopaten der grundlage lortet, og dermed via statskassen, er denne hædersmand og kulturberiger sikret dobbelt smør på så meget brød han kan tygge, betalt af hårdtarbejdende mennesker ,såsom fiskere, murere, bønder, hjemmehjælpere etc.
  At de samme mennesker risikerer at få sprængt deres kære til mos rager ham en høstblomst.

  Like

  Kommentar af PB — 16 februar 2007 @ 17:22

 8. TIL ZENTROPAS FILMINSTRUKTØR.SÅ HÅBER JEG AT DEN STORE RESPEKT ,OG FORKÆRLIGHED,FOR HAM DER PÅ 15 ÅR ,MED BOMBEN PÅ SIG,DER SPRÆNGER SIG SELV,ILUFTEN,FOR OG TAGE ANDRE MENNESKER MED,AT DET ER DIN KONE,OG BØRN ,OG FORÆLDRE,OG RESTEN AF DIN FAMILJE,DER RYGER MED,SAMMEN MED DIN 15 ÅRIGE ,BOMBEHELT.OKAY. HAN ER EN KUJON,INTET ANDET, LIGESOM,DIG….DU ER FORAGTELIG,OG HØRE PÅ….

  Like

  Kommentar af JOAN — 18 februar 2007 @ 07:39

 9. udover det,hvor iskold,og hjernedød,kan man være,når man kan skrive,at ET TERROR ANDGREB VIL GAVNE FOGH…ER DU HELT UDEN FOR,PÆDAGOGISK RÆKKEVIDE,,,ET TERRON ANGREB ,VIL ABSOLUT,IKKE GAVNE NOGEN HER I DANMARK,KUN SKABE TÅRER OG SORG OG UTRYGHED OG VREDE..

  Like

  Kommentar af JOAN — 18 februar 2007 @ 07:44

 10. I har alle misforstået artiklen. Måske skal I tage jer sammen og åben jeres øjne. Sandheden er så frygtligt smertefuldt, at den ikke formår at trænge igennem. Jeg forstår afmagten i den 15 årige og hvordan han kan hjernevaskes af idioter som osama bin laden og cia. Men jeg forstår ikke vesten liderlige trang til at gå ind i ulovlige krig og myrde flere hundrede tussinder af uskyldige. Danmark er et godt og trygt land, men hvis vi ikke passer på den, så går det galt. Anders Fogh og hans støttepartier skal ikke have eneret på hvad danskhed er. Læs uden vrede, så kan det være at I formår at forstå. Manyar

  Like

  Kommentar af manyar i. parwani — 11 april 2007 @ 13:35

 11. Øhhh – hvem er det lige der har myrdet i 100.000-vis af mennesker? Er det ikke terroristerne og de islamistiske krigsforbrydere?

  Like

  Kommentar af hodja — 11 april 2007 @ 22:28

 12. Lidt historie vil klæde din uvished…

  Manyar

  Like

  Kommentar af manyar i. parwani — 23 april 2007 @ 16:17

 13. Det undrer mig at der i den grad er mangel på forståelse og indsigt i den virkelige verden! Begge parter er uhyggeligt dumme, og selvoptagede! Men jeg giver nu sympatien til den 15-årige, og dem der er hans ofre. Vi alle kontribuerer til den verden vi lever i så længe vi lader medier, Osama, Bush etc. få lov til at få indflydelse på vores levevis!

  Simon

  Like

  Kommentar af SS — 22 oktober 2007 @ 09:18

 14. […] Manyar Parwani: “Det vil gavne Anders Fogh, hvis der fandt et terrorangreb sted i Danmark. Det er så nemt at… […]

  Like

  Pingback af Snaphanen » Gravens fredskaravane — 23 juli 2008 @ 18:27

 15. Jeres polemik og propaganda, er til at undres over, det er usselt.
  Mine herrer, Filmsinstruktøren, snakker rent hypotetisk, om et terrorangreb der KUNNE finde sted i Danmark, til dags dato er der anholdt 16 mennesker, der har planlagt et terrorangreb mod Danmark, Fogh og os alle andre, ergo det er en del af vores virkelighed, det ville måske gavne os, vi ville måske få et indblik på 1% i den frygt og terror som afghanske, irakiske, og pælestinensiske indbyggere gennemlever hver eneste dag, jeg vil fosvare hans og jeres ytringsfrihed til den dag jeg går i graven, I derimod, lyder gnavne og sure som de stakkels imamer som ytre deres dobbeltmoral mod kvindens stilling, er dobbelt moral bedre end ingen moral?, den furore I skaber ved jeres fremmedfjenskhed, uden at konsultere kilderne, Manyar er ikke pælestinenser, Manyar er en kunstner, stop med at sætte individer som ham i en kategori, pris jer ved, at han tog tid fra sig for at svare tilbage på jeres svage og nedværdigende påtale, jeres retorik og diskurs får mig til at tænke på Nazi-Tysklands modstand mod samfundskritikere, og kunstnere, ak ja, vil slutte af med Kierkegaards ord:
  “Den afgjørende Røst i det offentlige Liv er ikke Mundens — men Bugen eller endnu nøiagtigere Røven”.
  Journalen, -/- 1850

  Drop jeres barnlige Jammerlighed, Kærlighed til jer alle, had til ingen.

  Like

  Kommentar af Daud Aron Ahmad Cohen — 31 oktober 2008 @ 01:47

 16. “ergo det er en del af vores virkelighed, det ville måske gavne os, vi ville måske få et indblik på 1% i den frygt og terror som afghanske, irakiske, og pælestinensiske indbyggere gennemlever hver eneste dag”

  Nej, tak til følelsesporno!

  Like

  Kommentar af A-Jesper — 31 oktober 2008 @ 20:27


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: