Hodjanernes Blog

30 januar 2007

Fremtiden tilhører de fruktbare og selvsikre

Islamistene er begge deler. Vesten ser derimot mer og mer ut som en ruin av en sivilisasjon. Det multikulturelle samfunnet undergraver troen på egen verdi og velferdsstaten skaper dovenskap, skriver Mark Steyn i bogen  «America Alone»

 Islam har ungdom og vilje. Europa har alderdom og velferd. Store deler av den vestlige verdenen vil ikke overleve det 21. århundret. Mye vil bli borte bare i vår levetid. Det vil bety slutten på verden slik vi kjenner den i dag. Spørsmålet er hvor blodig Europas omforming til Eurabia vil bli, skriver kanadieren. Han ser på bombeattentatene i London og Madrid og mordet på den nederlandske kunstneren Theo van Gogh som de første skuddene i Europas borgerkrig.

Mere på Dagen

Danske medier, for eksempel DR2, er ellers meget glade for bøger. Men der er bøger, de aldrig omtaler for slet ikke at tale om, at de bliver oversat og udgivet.

1 kommentar »

 1. Man må jo nøgternt se i øjnene at der gennem tiderne har været mere eller mindre storslåede kulturer, der idag blot huskes på museer og via fragmentariske efterladenskaber.Og det ville være at forsøge at stikke sig selv blår i øjnene at fornægte at den europæriske civilisation igen er under et historisk pres fra halvmånens religion og kultur.
  Et af spørgsmålene er så, som det rigtigt anføres, hvor voldeligt vil magt overtagelsen/kulturskiftet blive.
  Vil der evt. opstå et bystaternes Eurabia med Gallerlandsbyer spredt rundt omkring som små ligegyldige enklaver, som man trods alt finder i mellemøsten?
  Og i så fald,hvor modstræbende vil/kan den “indføte” europæiske befolkning lade sig “udskifte”
  Venlig hilsen
  PB.

  Like

  Kommentar af PB — 30 januar 2007 @ 19:46


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: