Hodjanernes Blog

20 januar 2007

‘Vi vil have’

Filed under: Immigration, Kriminalitet, Politik, Politisk korrekte — Hodja @ 18:59

Jeg skulle lige til at smide et metroXpress ud, hvori der er en artikel, der har været lidt overset.

Under overskriften “Hvem fanden skulle tæske os”, skriver bladet om indvandrerbøllerne fra Farum Midtpunkt, at drengene ‘vil have værested uden kommunale pædagoger, hvor de kan spille bordfodbold, playstation, billard og den slags – Og vi laver altså ikke ballade’.

Derudover siger de om det meget omtalte tæskehold:

“De kan bare komme an med deres tæskehold. Hvem fanden skulle tæske os.”

En beboer udtaler sig om de ‘hyggelige fætre – der ikke laver ballade’:

“De er flintrende iskolde. Den mand der bor derinde (peger på en dør), han er hårdt belastet  af det. De har sparket hans dør ind og sprængt den med kanonslag. Han og andre har måttet barrikadere dørene, men politiet vil ikke rigtig forholde sig til det. Nytårsaften fik en anden beboer hældt 5 liter benzin ind gennem brevsprækken.”

Angående tæskeholdet skriver avisen, at beboerne ved et ekstraordinært beboermøde orienterede om, at blokrådsrepræsentanterne  foreslog

‘etablering af en telefonkæde, så en flok ‘store stærke mænd’ – uden på nogen måde at provokere – samles, hvis nogen føler sig generet.’

metroXpress 11. januar 2007

Det lyder da som det helt rigtige, at de stakkels misforståede unge voldsmænd skal have lov at kræve ind. De er jo helt i tråd med krævementaliteten andre steder i hovedstadsområdet. Vi mangler bare, at de unges forældre blander sig i debatten og bakker op om de aldeles rimelige småkrav. Det kan da ikke være familiens opgave, at være opholdssted for de unge og stille forskelligt elektronisk isenkram til rådighed – nej det er da det offentliges opgave.

Og at politi og myndigheder ikke har tid til at tage sig af Farum Midtpunkt (før det ser ud som om beboerne vil forsvare sig mod bøllerne) fremgår klart af samme avis et par sider længere henne. Her kan man nemlig læse, at Købehavns Kommune har travlt med at sende medarbejdere rundt i kommunen, for at hælpe rygere med rygestop og få kontanthjælpsmodtagere i arbejde. Men en enkelt medarbejder til farum Midtpunkt? Det kneb det gevaldigt med – ja selvfølgelig indtil bøllerne troede, deres kriminalitet begyndte at få konsekvenser – så kan det nok være myndighederne er på pletten. Retsbeskyttelese for ofre for kriminalitet?

(Ja jeg ved godt, det er 2 forskellige kommuner – men det er bare bull-shit og kassetænkning).

1 kommentar »

  1. Og en forhandler af værdifulde ure og andet let afsætteligt krimskrams har nu sat sig til fysisk modværge,er det en af aftenlandets første afskeds forestillinger der nu er begyndt her til lands ?

    Like

    Kommentar af PB — 21 januar 2007 @ 17:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: