Hodjanernes Blog

19 januar 2007

Helen Latifi er en klaphat

Filed under: Aviser mm Danske, Evidens, Immigration, Islam, Koran, Medicin, Muslim World — Hodja @ 19:39

Helen Latifi er en muslimsk klaphat, som lister på sine lydløse poter fra det ene medie til det andet.

Hun gør sig store anstrengelser for at føre sig frem som ‘medicinstuderende’, samtidig med at hun fremfører videnskabelige påstande, der beror på snak med vennerne foran TV’et eller nærmeste moske.

Hvis den forskningsmæssige redelighed, Helen Latifi beskæftiger sig med, er af den karat, synes jeg ikke hun skal råbe ret højt op om, at hun er mediciner og slet ikke kalde sig forsker. Jeg vil nærmest henføre hendes og andre muslimske lægestuderendes form for forskning som hjemmehørende i et menighedsblad eller Alt for Damerne.

Hun har åbenbart svært ved at erkende den gamle talemåde, der siger, at “man skal ikke kaste med genstande af mineralsk oprindelse, hvis man bor i et transparent domicil.”

22 kommentarer »

 1. Du er vel bare misundelig over, at du ingen uddannelse eller arbejde har :mrgreen:

  Misundelse er, som du ved, en meget grim ting og fører nemt til racisme…

  Like

  Kommentar af maltesen — 4 juni 2007 @ 21:25

 2. LOL!

  Helen Latifi lister nu også ind i wordpress.com, du kan bare ik være fri for mig Hodja! 😉

  Like

  Kommentar af helenlatifi — 4 juni 2007 @ 22:39

 3. Har jeg ytret ønske om det?

  Like

  Kommentar af hodja — 5 juni 2007 @ 13:54

 4. Hodja du er så kedelig! Du har seriøs ingen humor!

  Like

  Kommentar af helenlatifi — 5 juni 2007 @ 19:56

 5. Det er da morsomt, at jeg ikke har ytret ønske om at være fri for dig!

  Like

  Kommentar af hodja — 5 juni 2007 @ 20:50

 6. “Du har seriøs ingen humor”
  Det må da være ghettodansk.
  fhv grisehandler.

  Like

  Kommentar af Den Fjerde Identitet — 5 juni 2007 @ 21:58

 7. Helen latifis måde at køre sin blog på viser i høj grad, hvad det er Dk risikerer hvis typer som Latifi får indfyldelse i samfundet.
  Jeg blev introduceret til Latifis blog ved at Latifi tog en debat fra et debatforum jeg var med i og startede en tråd omhandlende mit indlæg angående den danske imam Abdulla Wahid Petersens blåstempling af stening som påbudt i koranen.
  Latifi gik ikke spor op i at debatten omhandlede et barn, der var blevet voldtaget og dernæst stenet da hun prøvede at anmelde voldtægten.
  Det er aldrig lykkedes at få Latifi eller hendes kumpaner til at tage afstand til stening.
  Det eneste Latifi fandt interessant var, at imamen som i øvrigt er kendt for at være en tidligere flipper med en narkodom bag sig blev omtalt upassende efter latifis mening.

  UT valgte så at tage kampen op og debattere med Latifi selv om jeg blev kraftigt advaret herimod da Latifi anses for at være så langt ude i ekstremismen så almindelig argumentation ikke har en chance.

  Jeg syntes alligevel at den religiøse ekstremisme skulle have et aktivt modspil.

  Jeg opdagede til min glæde, at der på Latifis blog fandtes mange andre der også giver Latifis religiøse fanatisme en masse modspil.

  Så begyndte der at ske det, at når jeg skrev noget om religion med et teologisk aspekt også og brugte det i min argumentation så begyndte latifien at slette det.
  På et tidspunkt skrev jeg et eller andet om at Gud er en stor dreng – man behøver ikke bede til ham hele tiden – han skal nok klare sig. Det er vigtigere at bruge sin tid og energi som menneske på at gøre noget for sine medmennesker – det vil jeg anse for ægte bøn.
  Det kunne latifien ikke tåle.
  Det blev censureret bort.

  Sådan gik det gang på gang.
  Det var ikke noget almindelige danskere ville finde stødende – men når det var noget religiøst eller noget om Gud så slettede latifi det – og hun gjorde det uden at gøre opmærksom på det.

  Mine tekster fremstod således censurerede, amputerede og fejlciterede i stigende grad uden at de andre læsere kunne se, at Latifien havde været i gang med sin relgiøse slettelak og antidemokratiske censurtrang.

  Til sidste fik jeg at vide, at der ikke var plads til Religiøse ekstremister på Helen Latifis blog….
  ØØØHHHH – nu er jeg jo slet, slet ikke religiøs ekstremist – men det modsatte mens Helen Latifi nok får svært ved at klare frisag ved en test for ekstremistiske og religiøse holdninger.

  Helen Latifi og hendes Islam-elskende blog har endnu engang slået fast at de mange “fordommme” som danskerne skulle have om de religiøse islamister viser sig at være triste sandheder.
  Helen latifi – du er ikke blot en klaphat. Du er farlig for demokratiet -for ytringsfriheden, for religionsfriheden.
  Må Gud bevare Dk for fundamentalister som dig og må du en dag få styrke til at vikle dig ud af den relgiøse sump.

  Like

  Kommentar af Helene — 9 december 2008 @ 18:48

 8. Helene: prøv at skrive Latifi i søgefeltet ude til højre.
  Jeg opgav at diskutere med hende for længe siden – hun er totalt useriøs 🙂
  Samtidig er det beskæmmende, at en ‘lægestuderende’ ikke har begreb skabt om forskning, diskussion (logik) og dansk retskrivning.

  Like

  Kommentar af Hodja — 9 december 2008 @ 20:53

 9. Ja Hodja – tak for noget sympati for min sag.
  Jeg føler mig kørt over af en religiøs gummiged og voldtaget af relgiøs censurering.
  Det er svært at beskrive hvordan det føles når Helen Latifi gang på gang lukker munden på en værdig modstander – ikke med gode, velbegrundede argumenter men via CENSUR – som Latifi efterhånden bruger så flittigt så hun ikke længere står ved det offentligt.
  Det er kun mig der kan se, hvor meget hun har fjernet eller fejlciteret min oprindelige tekst.

  GGGrrrrhhh!!!!!
  Det er bare SÅ krænkende – med mennesker der ikke vil respektere ytrings og religionsfrihed!

  Det vil jeg ikke finde mig i i mit eget land som har netop de værdier som grundvilkår for et moderne samfund. Sidste ord er IKKE sagt i denne sag!

  Like

  Kommentar af Helene — 10 december 2008 @ 00:43

 10. […] og latin« og »sludder og vrøvl«. En særlig hidsig ung muslimsk medicinstuderende skrev endda læserbreve til både gratisaviser og den lokale stiftstidende, hvor hun harcelerede over mine manglende data og min person i al […]

  Like

  Pingback af Ramadanen truer « Hodjanernes Blog — 9 august 2010 @ 22:07

 11. Kære Hodja og andre på denne blog

  Jeg er medicinstuderende på KU ligesom Helen.

  Først og fremmest vil jeg understrege, at det er de færreste medicinstuderende, som på den måde blander videnskab ind i en diskussion på en så usaglig måde.

  Når det så er sagt, kan jeg kun støtte op om både dumheden og arrogancen i hendes fremtræden i diverse lokale medier og på internettet.

  Jeg har læst diverse blogs, og hendes egen blog på wordpress er lukket for uvedkommende.

  Mit indtryk er, at hun ikke burde tages seriøst og som med alle ekstreme elementer i samfundet (autonome, dansk folkeparti, nynazister og generelt folk, som godt kan lide at blive hørt)* er det smarteste at tie dem ihjel i stedet for at prøve at tale fornuft med dem.
  Dermed ikke sagt, at man ikke skal give modsvar, hvis Helen eller andre kommenterer i tidsskrifter o.lign., men man får nok ikke noget ud af at diskutere med hende på en blog, hun selv er administrator på.

  For mit eget vedkommende, er jeg redaktionsmedlem på bladet MOK, som er de medicinstuderendes lokale ugeblad på KU. (se evt. http://www.mok.dk)
  Her har Helen også debatteret i hvad jeg opfatter som dårligt dansk og ytret holdninger om, at bladet er både usagligt, pornografisk og generelt er præget af en dårlig redaktion.
  Vi lavede derfor en meningsmåling på nettet, hvor alle kunne have mulighed for at stemme om bladets indhold og kvalitet og underligt nok…
  Resultatet var, at ca. 20% syntes bladet var meget stødende… Dette var vi naturligvis kede af, indtil vi fandt ud af, at stort set alle stemmer på “meget stødende” kom fra samme IP-adresse…
  I kan selv drage de konklusioner i vil, men jeg tror umiddelbart, at den kære Helen Latifi har stemt lidt for mange gange på det, hun selv mente…

  Det er jo simpelthen direkte hyklerisk og åndssvagt fra hendes side, og jeg ønsker hende efter det nummer hen hvor peberet gror…

  Men nok om det… Det er snart jul, og jeg er glad for at se, at en agitator, som råber op, ikke formår at vildlede alle

  Mvh Stud.med. Jonas Olsen

  *Det skal lige understreges, at jeg ikke direkte sammenligner HL med nynazister eller andre af de nævnte grupper, men blot mener, at man tit løber panden mod en mur ved at diskutere med dem… Ligesom man gør med Helen.

  Like

  Kommentar af Jonas Olsen — 22 december 2010 @ 15:17

  • Klaphat

   Like

   Kommentar af Fritz — 22 december 2010 @ 15:32

  • Kære Jonas

   Med tanke på at du lægger navn til et indlæg, kan jeg godt forstå, at du dækker dig ind med den gode gamle smøre om DF og nynazisterne.
   Følgende citat blev fundet i “Towards Understanding Islam”, der, så vidt, jeg ved, stadig står på hylden i Panums bederum:

   “The greatest sacrifice for God is made in Jihad, for in it a man sacrifices not only his own life and property in His cause but destroys those of others also. But, as already stated, one of the Islamic principles is that we should suffer a lesser loss to save ourselves from a greater loss. How can the loss of some lives – even if the number runs into thousands – be compared to the calamity that may befall mankind as a result of the victory of evil over good and of aggressive atheism over the religion of God. That would be a far greeater loss and calamity, for as a result of it not only would the religion of God be under dire threat, the world would also become the abode of evil and perversion, and life would be disrupted both from within and without.”

   Med dette citat i tankerne mener jeg, det er helt rimeligt, at visse patienter står af over for tørklædet, for helt betryggende er det da ikke, at den slags nyfortolkninger bliver læst af brugerne af bederummet. Måske burde MOK se på sagen?

   Like

   Kommentar af Egtvedpigen — 22 december 2010 @ 20:47

  • Kære stud. med. Jonas Olsen

   Tak fordi du sådan giver os et indblik i de medicinstuderendes verden. Hvordan skulle vi landsbytosser ellers nogen sinde vide, hvad der rører sig i de kredse, langt fra vores kakkelborde og amagerhylder.

   Like

   Kommentar af Scarlet P — 22 december 2010 @ 21:40

   • Kære Scarlet

    Jeg må indrømme, at jeg ikke lige helt er med på, hvad det er ved mit indlæg, der støder dig…
    Men hvis det er fordi jeg understreger, at jeg OGSÅ er medicinstuderende, men ikke har de samme holdninger, synes jeg nu nok det er en noget overdreven reaktion, du kommer med…

    mvh Jonas

    Like

    Kommentar af Jonas — 22 december 2010 @ 21:44

 12. Kære Jonas, hvad får dig til at tro, at jeg er stødt over dit indlæg? Hvad semester er du på, min ven? Læser du til eksamen for tiden?

  Like

  Kommentar af Scarlet P — 22 december 2010 @ 22:03

 13. […] og latin« og »sludder og vrøvl«. En særlig hidsig ung muslimsk medicinstuderende skrev endda læserbreve til både gratisaviser og den lokale stiftstidende, hvor hun harcelerede over mine manglende data og min person i al […]

  Like

  Pingback af Så er ramadanen over os « Hodjanernes Blog — 1 august 2011 @ 08:03

 14. […] og latin« og »sludder og vrøvl«. En særlig hidsig ung muslimsk medicinstuderende skrev endda læserbreve til både gratisaviser og den lokale stiftstidende, hvor hun harcelerede over mine manglende data og min person i al […]

  Like

  Pingback af Så er ramadanen atter over os « Hodjanernes Blog — 20 juli 2012 @ 14:30

 15. […] og latin« og »sludder og vrøvl«. En særlig hidsig ung muslimsk medicinstuderende skrev endda læserbreve til både gratisaviser og den lokale stiftstidende, hvor hun harcelerede over mine manglende data og min person i al […]

  Like

  Pingback af Ramadanen truer igen | Hodjanernes Blog — 8 juli 2016 @ 21:46

 16. […] islamiske fastemåned. De godtager ikke tal fra lokale tekstilfabrikker i Nasr-bydelen i Cairo og har kun hån tilovers for arabisk avisomtale, som hvert år under ramadanen kan melde om flere arbejds- og […]

  Like

  Pingback af Ramadan igen igen | Hodjanernes Blog — 30 december 2016 @ 13:50

 17. […] og latin« og »sludder og vrøvl«. En særlig hidsig ung muslimsk medicinstuderende skrev endda læserbreve til både gratisaviser og den lokale stiftstidende, hvor hun harcelerede over mine manglende data og min person i al […]

  Like

  Pingback af Så er ramadanen over os igen | Hodjanernes Blog — 28 maj 2017 @ 16:02

 18. […] der går på de højere akademiske læreanstalter, har for længst integreret sig i samfundet og har indordnet deres religionspraksis under et […]

  Like

  Pingback af Velintegrerede muslimske akademikere | Hodjanernes Blog — 11 august 2017 @ 22:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: