Hodjanernes Blog

11 januar 2007

Islamisk Trossamfund vil gentage rejsen til Mellemøsten, hvis der igen bliver trykt tegninger af Muhammed, skriver Politiken.dk.

Imamerne er blevet frikendt for landsskadelig virksomhed.

Ja, selvfølgelig vil vi gøre det igen, men vi vil være mere påpasselige med informationerne, så det er helt præcist og klokkeklart. Muligvis vil vi offentliggøre materialet, inden vi vil tage afsted, siger talsmanden for Islamisk Trossamfund, Kasem Said Ahmad.

Mere på DR

Ja selvfølgelig vil de det. De har jo kun loyalitet overfor islam og ikke Danmark. Hvad med at få ændret lovgivningen? Gerne med fratagelse af statsborgerskabet for indvandrere, der driver landsskadelig virksomhed mod Danmark. Den vil i realiteten kun blive taget i anvendelse mod islamister, og dem kan vi godt undvære.

6 kommentarer »

 1. Det nytter vel ikke at stramme lovgivningen hvis man ikke vil bruge den.

  UNT havde en grundig gennemgang på sin blog af straffelovens paragraffer om landsskadelig virksomhed m.m. for nogle måneder siden, det så ud til at loven havde tilstrækkelige bestemmelser, så man sagtens kunne idømme strenge straffe for det som imamerne havde foretaget sig.

  Det har nogen så besluttet at man ikke vil eller tør.

  Det kunne være interesant med en historisk afhandling om emnet: hvordan strafferetsplejen har udviklet sig fra den ene yderlighed til den anden på 60 år, fra vilkårlige henrettelser af nazimedløbere til blind tilgivelse af alle efter den kolde krig og senest muhamedkrisen.

  Like

  Kommentar af Jens Hansen — 11 januar 2007 @ 09:55

 2. Ja jeg husker godt Ullas gennemgang og var enig med hende. Det burde have været muligt.

  Like

  Kommentar af hodja — 11 januar 2007 @ 11:02

 3. Hr. – “ja, selvfølgelig vil vi gøre det igen” – Kasem Said Ahmad, er dansk statsborger. Man græmmes og skammer sig over at en sådan vanvidsperson kan kalde sig dansker.

  Ham og ligesindede fra trusselskulturen skal vi ifølge de muslimske, de radikale og venstrefløjens overmennesker, vise forståelse, hensyn, respekt – ja, vi skal helst underkaste os straks.
  Hvad er der dog ikke sket med dette land de sidste 20-25 år, takket være politikere, der ikke har villet eller evnet, at sætte sig ind i hvad islam står for. Undertrykkelse af menneskerettigheder og frihedsrettigheder, uanset hvor de befinder sig.
  Det er ubærligt.

  Like

  Kommentar af Al — 11 januar 2007 @ 17:07

 4. Denne tilgivelse af Islamisk Trossamfund og andre håndlangere bestyrker troen på, at gode danske mænd atter engang skal gå til modstand og bekæmpe fjenden med våbenmagt.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 11 januar 2007 @ 21:10

 5. JA,DA,KLART,DE REJSER IGEN,OG RIGTIGT,IKKE FOR OG SKÅNE DANMARK,DET LAND ,DE ER FLYTTET TIL,OG DET LAND VI BOR I ,NEJ,DE REJSER,FOR IGEN,OG SKABE PROBLEMER ,OG BALLADE,OG TRUSLER OM TERROR,DER SKAL VÆLTE,IND OVER VORES LAND,IGEN .DE STOPPER IKKE, FØREND VI HAR UNDERKASTET OS. DE FORAGTER VORES LEVEVIS,VORES KVINDER ER URENE OG BILLIGE,VI ER VANTRO,ALTING SKAL IND UNDER ISLAM,ET VERDENSHERREDØMME,MED SHAHIRA LOV, GYS,MED STENING OG AFHUGNING AF LEGEMSDELE,OG HÆNGNIG,ALT DETTE TIL OFFENTLIG SKUE……JAMEN, VI DANSKERE ,ER VIKINGER,VI AFLEVERER IKKE BARE,VORES LAND,FORDI VI BLIVER TRUET.ALTSÅ OS,DER STEMMER PÅ DEN BLÅ BLOK.muslimer råberSÅ HØJT OM;AT ISRAEL HAR INDVADERET PALÆSTINA: UTROLIGT::ALLE I MUSLIMER:HAR INDVADERET HELE EUROPA;OG RESTEN AF VESTEN: BRÆK.

  Like

  Kommentar af JOAN — 18 februar 2007 @ 07:30

 6. JA,DA,KLART,DE REJSER IGEN,OG RIGTIGT,IKKE FOR OG SKÅNE DANMARK,DET LAND ,DE ER FLYTTET TIL,OG DET LAND VI BOR I ,NEJ,DE REJSER,FOR IGEN,OG SKABE PROBLEMER ,OG BALLADE,OG TRUSLER OM TERROR,DER SKAL VÆLTE,IND OVER VORES LAND,IGEN .DE STOPPER IKKE, FØREND VI HAR UNDERKASTET OS. DE FORAGTER VORES LEVEVIS,VORES KVINDER ER URENE OG BILLIGE,VI ER VANTRO,ALTING SKAL IND UNDER ISLAM,ET VERDENSHERREDØMME,MED SHAHIRA LOV, GYS,MED STENING OG AFHUGNING AF LEGEMSDELE,OG HÆNGNIG,ALT DETTE TIL OFFENTLIG SKUE……JAMEN, VI DANSKERE ,ER VIKINGER,VI AFLEVERER IKKE BARE,VORES LAND,FORDI VI BLIVER TRUET.ALTSÅ OS,DER STEMMER PÅ DEN BLÅ BLOK.muslimer råberSÅ HØJT OM;AT ISRAEL HAR INDVADERET PALÆSTINA: UTROLIGT::ALLE I MUSLIMER:HAR INDVADERET HELE EUROPA;OG RESTEN AF VESTEN: BRÆK.

  Like

  Kommentar af JOAN — 18 februar 2007 @ 07:30


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: