Hodjanernes Blog

3 januar 2007

Nørrebro – Ingen plads til forskellighed

Pladsen til forskellighed på Nørrebro er kun for muslimer, gisp-prut-papir og bøllerne fra Ungdomshuset. Mangfoldigheden på Nørrebro gælder ikke SIAD og Faderhuset for eksempel.

»Stop Islamiseringen Af Danmark« forsøger nu for tredje gang at anmelde en demonstration på Blågårds Plads. Denne gang med krav om deportation af afviste asylansøgere. Politiet regner heller ikke med at give tilladelse denne gang.

Ligesom de foregående gange vil SIAD demonstrere under parolen »Folkemorderne Hamas ud af Skandinavien« – men denne gang kræver Aalborg-gruppen også, at afviste asylansøgere sendes hjem.

Det nye krav er en direkte modreaktion på appellen fra »de slatne præster« i Hillerød om at afviste asylansøgere skal have lov til at blive i Danmark.

I en ansøgning sendt til politiet den 29. december 2006, søger SIAD tilladelse til at demonstrere i en time på Nørrebro den 6. januar. Foreningens formand, Anders Gravers, vil holde tale, og medlemmerne medbringe skilte med parolerne på dansk og arabisk, fremgår det af SIAD’s hjemmeside.

Mere på pågaden

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: