Hodjanernes Blog

27 november 2006

‘Kun 40 millioner’

Den 15. juli i år besluttede Udenrigsministeriet at evakuere flere tusinde ‘danskere’ fra Libanon.

Det var forventet at den aktion ville koste 60 millioner kroner, men udenrigsministeriet oplyser nu, at den endelige regning kun blev på 40 millioner kroner. Dermed ender prisen på 6850 kroner per evakueret.

Udenrigsminister Per Stig Møller har bedt Folketingets finansudvalg godkende, at beløbet på 40,2 millioner kroner dækkes ved træk på statens reserver.

Mere på DR

Og de evakuerede prøver på at få penge tilbage fra rejsebureauerne, fordi de ikke fik brugt returbilletterne? Og mange af de evakuerede rejste på ‘ferie’ til et område, der er kendt som uroligt hetZZbollah-område, og skal hentes ud på statens regning?

Og hvordan går det med Ahmed Akkaris familie, der kom ind i Danmark uden opholdstilladelse?

3 kommentarer »

 1. Hele denne Libanon-aktion er en stor skandale.

  Hvad blev det til mht. at checke om disse evakuerede ‘Danskere’ havde begået socialt bedrageri.

  Like

  Kommentar af JensH — 27 november 2006 @ 17:30

 2. Vi er så lallegode, selvom det koster millioner, men når bare de stakkels “uskyldige” mennesker som var rejst på ferie, og mange flere til, kommer “hjem” til DK i sikkerhed er alt vel i orden? “Oh Danmark, på rænker du dig ej forstod!

  Like

  Kommentar af tabuka — 27 november 2006 @ 19:59

 3. Det ville være så meget nemmere, hvis vi boede i et mere lukket samfund, hvor alle der ønskede at rejse skulle udfylde en håndfuld papirer – derefter kunne man stille og roligt tjekke alle efter i sømmene. Men hvorfor kun gå efter dem som rejser, man kunne nemt bygge videre på systemet og lave det endnu mere lukket.

  Tænk på hvor mange sociale tabere og skattesnydere der kunne rammes ved sådan et lukket system? Og ikke mindst alle de nye arbejdspladser, til den halve del af befolkningen som skulle tjekke den anden.

  Vores samfund ville simpelthen emme af lykke, hvis vi kunne skabe et samfund med fuld kontrol over den menige borger, hvor absolut intet var overladt til tilfældighederne og ingen havde mulighed for at snyde.

  Helt ærligt, er der virkeligt nogle herinde der ønsker at bo i ovennævnte diktatoriske-Utopia, eller skal vi eventuelt bare lade den ligge. Måske vi kunne vise lidt medmenneskelighed og lade de mennesker være, som har gennemgået usandsynlige kedelige krigsoplevelser eller andre traumer?

  Like

  Kommentar af Patrioternes Patriot — 1 december 2006 @ 14:24


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: