Hodjanernes Blog

11 september 2006

60 millioner kroner for evakueringen

60 millioner kroner blev prisen for at evakuere danskere fra Libanon under sommerens krig, skriver morgenavisen dato.

Det fremgår af et notat til Folketingets Finansudvalg.De evakuerede blev samlet i Beirut og andre byer og indkvarteret midlertidigt, og derefter enten sendt med chartret færge til Cypern, eller også med bus til Damaskus i nabolandet Syrien og videre med chartret særfly.

I alt blev 5.800 mennesker med dansk pas eller opholdstilladelse sendt hjem på Udenrigsministeriets regning, og prisen blev altså godt 10.000 kroner pr. evakueret.

Mere på BT

Hukommelsen er kort! “5.800 med dansk pas eller opholdstilladelse” skriver de. Ja vist, men der var jo også adskillige personer UDEN dansk opholdstilladelse – blandt andre tidligere udviste personer, som forsvandt øjeblikket efter, de satte foden på dansk jord. Ahmed Akkaris kone og barn, som han tidligere ikke har kunnet få ind i landet – der foreligger intet om, hvor de befinder sig nu.  Så betegnelsen ‘danskere’ er en sandhed med store modifikationer.

Og registrene må ikke sammenkøres, så man kan undersøge, hvem der befandt sig på forlænget ‘ferie’ i hjemlandet OGSÅ på samfundets regning. Man kan da håbe på, at nogle af DEM har købt bolig dernede – for så må man gerne undersøge folk i hoved og r..

2 kommentarer »

  1. tak skal du nu ha’ !!!.det vil være helt rart at høre hvor mange danske- danskere var der var iblandt,de 5800 personer der blev fløget til danmark fra libanon?,(på danske-skatte-yders-regning),

    Like

    Kommentar af mogens — 12 september 2006 @ 02:30

  2. […] i 2006 kom det frem at 100-vis af ‘danske’ bistandsmodtagere opholdt sig i Libanon ulovligt. Vi husker vel alle, at der politisk blev spændt ben for at gøre noget ved det den […]

    Like

    Pingback af Terrorister finansieres af vores skattekroner | Hodjanernes Blog — 20 februar 2017 @ 22:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: