Hodjanernes Blog

11 august 2006

800 irakere forsvunnet

Filed under: EU, Indvandring, Irak, Norge — Hodja @ 10:07

Det er slått full alarm i Arbeids- og inkluderingsdepartementet (AID), melder TV 2 Nettavisen. 800 irakere uten tillatelse til å være i Norge er sporløst borte. Derfor er nå politiet koblet inn.

300 nord-irakere antas fremdeles å være i Norge, uten at noen vet hvor de befinner seg. De andre 500 personene aner ingen hvor er.

– Vi vet ikke noe om hvor disse nord-irakerne er, sier avdelingsdirektør og fungerende ekspedisjonssjef i AID, Sissel Pettersen, til TV 2 Nettavisen.

Derfor er leteaksjonen nå iverksatt.

Mere på VG

eartag.gifNu ved jeg godt, at Norge ikke er medlem af EU. Men jeg går ud fra, at de har samme regler for mærkning af kvæg som EU, hvor man kan følge en nyfødt kalv fra fødslen til den ligger udskåret som bøffer i supermarkedets køledisk. Uanset om den er kommet til verden i Frankrig og bliver solgt hos slagteren i Ikast, så har man uden problemer styr på millioner af stykker kvæg i Europa. Så er det da imponerende at nordmændene ikke har styr på bare 800 personer, der opholder sig illegalt i landet. Måske skulle man koble hver asylansøger med en ko?

3 kommentarer »

 1. “Måske skulle man koble hver asylansøger med en ko?”

  Som landmand vil jeg gerne have lov til at protestere. Køer er prægtige, elskelige og nyttige skabninge. Hvorfor skulle vi dog plage dyrene yderligere?

  Iøvrigt er øremærkerne kun et af de mange tiltag, socialisterne har sat i værk, for at forhindre bønderne i en gang imellem at slagte en ko til eget brug. Fødevaresundheden ændrer de intet ved. Det er bevist.

  Mvh. Børge.

  Like

  Kommentar af Børge — 11 august 2006 @ 16:53

 2. not a great idea,(at least from the cows,and other domesticated animals standpoint) it is (unfortunately) a known fact, that “they” don’t “shy away”,to be intimate,(do the nasty), with the livestock. hate to go there,but can you just imagine,the cows in norway going from saying ” m-o-o”,to “n-o-o-o-o-o-o-o”,boy, that would be really sad,

  Like

  Kommentar af palle ericksen — 12 august 2006 @ 04:09

 3. 🙂

  Like

  Kommentar af hodja — 12 august 2006 @ 09:02


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: