Hodjanernes Blog

1 august 2006

UNICEF: Hvis du tror du også hjælper israelske børn – så kan du godt tro om igen

Endnu en ny TV-reklame iaften  Hjælp ofrene for krigen i mellemøsten. Send penge til UNICEF.

Går du ind på UNICEFS hjemmeseside skriver de:

Børn i Israel Også børn i Israel lider under den eskalerende konflikt i regionen. Mange af dem har angstsymptomer og frygter for fremtiden. I Artikel 38 i Børnekonventionen står der klart, at alle børn skal beskyttes mod følgerne af væbnet konflikt. UNICEF har en nationalkomité i Israel, hvis opgave er at samle penge ind til UNICEFs hjælpearbejde, lave oplysningsarbejde og arbejde for børns rettigheder på alle niveauer. Da Israel regnes som et industrialiseret land, har UNICEF ikke deciderede hjælpeprogrammer for israelske børn.

Så hvis du giver penge til mellemøsten – så er det altså mellemøsten minus Israel. Egentlig er det besynderligt, at hjælpeorganisationerne ønsker hjælp til ofrene i aggressorernes lande, mens det land, der er blevet overfaldet ikke får hjælp. Spørgsmål til hjælpeorganisationerne: Hvorfor tør I ikke skrive i jeres TV-reklamer, hvem I i virkeligheden hjælper? Hvorfor skal det se ud som om, Israel også får hjælp? Hvorfor hjælper I ikke Israel? Industrialiseret land! Hvad tror I det koster at forsvare sig mod hele den islamiske verden? Men som I skriver – israelerne kan samle ind til sig selv.

Men hvad kan man efterhånden egentlig forvente af en FN-institution?

Mere her: https://hodja.wordpress.com/2006/07/29/opdatering-vedr%c3%b8rende-n%c3%b8dhj%c3%a6lpsorganisationer/

Og hvis der er noget der hedder nødhjælp fra de arabiske lande, specielt Iran og Syrien, ja så vil jeg da gerne skrive om det her – specielt hvis de også betænker Israel.

Hjælp IDF her.

3 kommentarer »

 1. let me tell you,all, “the so called” help organizations, (U.N.and RED CROSS),just to name a few, behave quite sleezy, to say the least, time and time again, they just act like total “dirtbags”,how can these “loosers” continue to keep their well payed job. people keep sending money, (believing they are helping every kid/person in need),very sad. don’t expect anything good,from that group of “loosers”

  Like

  Kommentar af palle ericksen — 2 august 2006 @ 03:45

 2. Kan kun sige tak, der er så få der holder med Israel, folk forstår det bare ikke. endelig en der ved hvad det drejer sig om.

  Like

  Kommentar af marion — 2 august 2006 @ 22:03

 3. hvad er reglerne til en cros til børn

  Like

  Kommentar af Hassan — 2 juni 2008 @ 19:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: