Hodjanernes Blog

22 marts 2006

Pinlig radigal politiker klædt af til skindet

Filed under: Danmark, Film, Kendte, Politisk korrekte, Radikale — Hodja @ 10:07

Valg-farcen om den radigale filminstruktør, Charlotte Sachs Bostrup, fortsætter.I et brev til Gentofte Kommune påstår hun via sin advokat, at hun ikke har kunnet leje sin herskabs-lejlighed ud. Derfor flytter hun nu tilbage til lejligheden i Hellerup, men uden at indtræde i byrådet, som hun ellers blev valgt til 15. november sidste år.

Men Charlotte Sachs Bostrup har en lemfældig omgang med sandheden.

Hendes advokat, Stig Nielsen, Kalundborg, indrømmer nemlig nu over for Ekstra Bladet, at hun slet ikke har haft lejligheden annonceret til leje.

Vil ikke i byrådet
Den tragikomiske forhistorie er, at Charlotte Sachs Bostrup medio januar flyttede fra Gentofte Kommune til kæresten i Københavns Kommune. Bostrup havde forinden ikke lagt skjul på, at hun ville gøre alt for at slippe for at sidde i Gentofte Kommunalbestyrelse. Hun havde nemlig slet ikke tid, lød forklaringen.

Flytningen betød, at Charlotte Sachs Bostrup automatisk udtrådte af byrådet. Og suppleanten blev indkaldt.

Allerede tilbage i januar lugtede flytningen fælt af et proforma-arrangement, der skulle redde filminstruktøren ud af suppedasen: At hun havde ladet sig opstille til byrådet for de radikale på en 20. plads -tilsyneladende i blind tillid til, at hun ikke ville blive valgt. Men det blev hun. Og så siger Valgloven, at man skal indtræde i byrådet. Det er såkaldt borgerligt ombud.

Hele artiklen på Ekstrabladet

De radigale skulle bare bruge den stakkels politisk korrekte Charlotte til at hente stemmer til partiet. Så må hun jo lære at bordet fanger.

2 kommentarer »

  1. Jeg er født i 1962 og tilhører dermed den generation, der i 1970’erne blev hjernevasket til alt det der kvindesagspis. Jeg er overbevist om, at kun en kvinde kunne have gjort, hvad Charlotte Sachs Bostrup gjorde ved kommunalvalget. En mand ville have været for ærekær til at trække sig, sådan som Bostrup gjorde det. Ved sin adfærd beviser Bostrup, at kvinder reelt ikke er ligeværdige med mænd, og det er en skam, for det var ellers en smuk illusion, så længe det varede. Det fantastiske i sagen er jo også, at mennesker verden over kæmper for demokratiske rettigheder som f.eks. at kunne stille op til valg og i det hele taget stemme – Charlotte Sachs Bostrup pisser ved sin adfærd på alle disse menneskers kamp. Måske er hendes problem bare, at hun har fået for meget forærende? Damen er jo smuk og født med en guldske i røven – og så vænner man sig åbenbart til at kunne slippe af sted med meget.

    Like

    Kommentar af Eskild Rasmussen — 31 marts 2006 @ 20:05

  2. […] med det ene angreb under bæltestedet mod anderledestænkende efter det andet? Er skuespillere overhovedet lige så intelligente som almindelige mennesker?  Når man ser nogle af de reklamer mange af dem optræder i, kan man […]

    Like

    Pingback af Skal vi arbejde??? | Hodjanernes Blog — 23 september 2013 @ 21:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: