Hodjanernes Blog

22 marts 2006

Fortsat spørgsmålstegn ved Udenrigsministeriets rolle i Grundfos-sagen

Filed under: Muhammed Cartoons, Politisk korrekte — Hodja @ 01:32

Bagmandspolitiets beslutning om at rejse sigtelse imod Grundfos for at overtræde FN’s sanktioner overfor Irak må sætte yderligere spørgsmålstegn ved Udenrigsministeriets rolle i sagen”, siger SF’s udenrigspolitiske ordfører Holger K. Nielsen i en kommentar.Udenrigsministeriet blev underrettet om uregelmæssighederne allerede i 2004, men valgte – efter aftale med Grundfos – at holde oplysningerne hemmelige. Det var således ikke Udenrigsministeriet, der fik Bagmandspolitiet til at gå ind i sagen.

Når Bagmandspolitiet så hurtigt rejser sigtelse for overtrædelse af FN’s sanktioner og fortsat forbeholder sig at rejse sigtelse for korruption, er der efter alt at dømme tale om en dybt alvorlig sag.

”Det forekommer fortsat uforståeligt, at Udenrigsministeriet i stedet for at orientere Bagmandspolitiet indgår i et samarbejde med Grundfos, som bl.a. indbefatter en accept af, at sagen skal holde hemmelig”, siger Holger K. Nielsen.

Holger K. Nielsen har stillet en række spørgsmål til både Anders Fogh Rasmussen og Per Stig Møller, som han kun delvis har fået svar på.

SF

Der er flere ting i dette – handler Grundfos med hvem som helst? Går Grundfos generelt ind for korruption? Bider Grundfos idag den hånd der tidligere beskyttede dem? Har Grundfos overhovedet nogen moral? Og er udenrigsministeriet/ambassadørerne SF’s venner elller fjender?

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: