Hodjanernes Blog

18 februar 2006

SD-Kuriren byter domän till sdkuriren.se

Filed under: Bloggere, Europa, Islam, Muhammed Cartoons, Politisk korrekte, Sverige — Hodja @ 13:56

I medierna rapporteras mycket riktigt att internetleverantören Levonline i torsdags stängde ned Sverigedemokraternas och SD-Kurirens hemsidor. Dock påstås det i medierna att hemsidorna är öppna igen. Detta är felaktigt. De domänadresser som låg på Levonline, dvs partiets och tidningens officiella adresser, är fortfarande nedstängda av Levonline.

Sverigedemokraternas partisekreterare, Björn Söder, informerar:

– Sverigedemokraternas och SD-Kurirens officiella domänadresser, som är “sverigedemokraterna.se” och “sd-kuriren.info”, är fortfarande nedstängda av Levonline. Partiet och tidningen har aldrig haft något material liggande hos Levonline utan det enda vi haft hos detta företag är våra e-postadresser och vidarkoppling till annan server. Våra hemsidor har legat på en utländsk server under domänerna “sverigedemokraterna.net” samt “sdkuriren.se”. Här är hemsidorna fortfarande öppna och har aldrig varit nedstängda.

– Att vi aldrig ens haft något material hos Levonline och ändå blir nedstängda efter att Utrikesdepartementet och Säkerhetspolisen utövat påtryckningar mot företaget mildrar knappast situationen, säger Björn Söder.

De officiella adresserna “sverigedemokraterna.se” och “sd-kuriren.info” håller på att kopplas om så att de så småningom kan öppnas igen. Under tiden hänvisar partiet till adresserna “sverigedemokraterna.net” och “sdkuriren.se”.

Fra: http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=1388

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: